Η σειρά για τους Teen Titans βρήκε τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον αρχηγό της ομάδας των νεαρών superheroes, Dick Grayson.

Η DC έχει βάλει πλώρη για τη δημιουργία της δικής της ψηφιακής πλατφόρμας, σε συνεργασία με τη Warner Bros. TV, για να διεκδικήσει μερίδιο από τη μεγάλη πίτα που μοιράζονται αυτήν τη στιγμή υπηρεσίες σαν το Netflix.

Η νέα σειρά, η οποία θα λέγεται απλά Titans, να είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2018, οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους έφηβους superheroes έχουν αρχίσει να δίνουν τα χέρια με τις DC και Warner.

Το επόμενο μέλος της ομάδας που βρίσκει πρόσωπο είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες στα κόμικ της DC. Ο λόγος για τον Dick Grayson, του οποίου η παρουσία του στη νέα σειρά, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα την ακριβή σύνθεση της ομάδας που θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη, ήταν δεδομένη.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, τον ρόλο ανέλαβε o Brenton Thwaites, ο οποίος έκανε το ξεπέταγμά του στο πρόσφατο Pirates of the Caribbean.

Στα κόμικ της DC, ο Dick Grayson ήταν ο πρώτος Robin στο πλευρό του Batman, πριν βγει από τη σκιά του μέντορα του και κηδεμόνα του. Για να οικοδομήσει για τον εαυτό του την ταυτότητα του Nightwing.

Στη διαδρομή της ωρίμανσής του ως ανεξάρτητος άνδρας και ήρωας, ο Dick γίνεται αρχηγός των Teen Titans, λειτουργώντας πλέον και ο ίδιος ως μέντορας. Έχοντας τον ρόλο του ηγέτη των Titans τόσο ως Robin όσο και ως Nightwing, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο σε ποιο ρόλο θα τον δούμε στη νέα σειρά.

Με τις προσθήκες της Anna Diop στον ρόλο της Starfire και της Teagen Krift στον ρόλο της Raven και πλέον μετά τα νέα για τον Dick Grayson, περιμένουμε να μάθουμε ποιοι θα πλαισιώσουν αυτούς τους τρεις ήρωες στη σειρά.

Άλλοι χαρακτήρες για των οποίων τη συμμετοχή έχουν υπάρξει διαρροές ή και teases από τους ίδιους τους συντελεστές της σειράς, είναι οι Beast Boy, Impulse, Wonder Girl και Superboy.

Όσο αφορά την πλοκή του Titans, δεν υπάρχουν λεπτομερής πληροφορίες, αν και σύμφωνα με σχετικές φήμες φαίνεται ότι η σειρά θα έχει ώριμο χαρακτήρα για τους έφηβους υπέρ-ήρωες, που θα προσπαθούν να καταλάβουν και να ελέγξουν τις δυνάμεις τους.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.