Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του David Harbour στον ρόλο του Hellboy δόθηκε πριν λίγες ώρες στη δημοσιότητα και οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι το νέο παιδί της κολάσεως φαίνεται μια χαρά παλικάρι.

Εσείς τι γνώμη έχετε;

Αν και η στεναχώρια αρκετών δεν λέει να καταλαγιάσει από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι δεν θα υπάρξει Hellboy 3 διά χειρός του Guillermo del Toro και με τον Ron Perlman στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κι αν υπήρχαν αμφιβολίες για το πόσο γρήγορα προχωράνε τα πράγματα στη νέα ταινία, πριν λίγες ώρες, εμφανίστηκε ο επίσημος λογαριασμός του νέου κινηματογραφικού Hellboy στα social media, δίνοντας στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογρφία του David Harbour στον ρόλο του αγαπημένου κόκκινου δαίμονα.

Θα είμαστε ειλικρινείς, το αποτέλεσμα της μεταμόρφωσης του ηθοποιού που έφτιαξε το όνομά του ως Αρχηγός Jim στο Stranger Things, σε Anung Un Rama, αυξάνει άμεσα τον ενθουσιασμό μας για το reboot.

Δείτε και πείτε μας την γνώμη σας:

Ο Ron Perlman θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας ως Hellboy, αλλά ο διάδοχός του, τουλάχιστον εμφανισιακά, δικαιώνει τους πιστούς του και φιμώνει τους κατακριτές. Αισθητικά φαίνεται πως ο Harbour ταιριάζει στον Hellboy όσο το Right Hand of Doom στον δεξί βραχίονα του ήρωα.

Ο Hellboy του Harbour μοιάζει βγαλμένος από τις σελίδες των κόμικ του δημιουργού του χαρακτήρα, Mike Mignola και πέραν του διαφορετικού χρωματικού τόνου θυμίζει αρκετά τον Hellboy του Perlman, αν και φαντάζει λίγο πιο ώριμος, με τα μακριά μαλλιά του να κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με τις δύο προηγούμενες κινηματογραφικές βόλτες του ήρωα.

Το cast συμπληρώνουν οι ανερχόμενες Sasha Lane και Penelope Mitchell, σε δύο «αλλόκοσμους» ρόλους. Η Lane θα είναι η νεραϊδοφιλιμένη Alice Monaghan, μίας χαρακτήρας που στα κόμικ έχει στενή σχέση με τον κόσμο των νεράιδων, ενώ η Mitchell θα είναι η Ganeida, μία ακόμα αρχαία μάγισσα η οποία θέλει να σταματήσει τη Nimue.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.