Και μετά την αποκάλυψη του αριθμού των επεισοδίων που θα έχει η 3η σεζόν, ήρθε ο καιρός να σας αποκαλύψουμε και πόσους καινούργιους χαρακτήρες να περιμένουμε.

Σύμφωνα με το thathasgshow.com, τρεις νέοι χαρακτήρες θα εισβάλλουν στην μικρή πόλη του Hawkins στην Indiana, και σας φέρνουμε τις περιγραφές τους (τα ονόματα των χαρακτήρων ενδέχεται να είναι πρόχειρα, και να αλλάξουν μέχρι την προβολή της σεζόν):

Ο Δήμαρχος Larry Kline περιγράφεται ως ένας κλασσικός πολιτικός της δεκαετίας του ’80. Ο Kline είναι αξιοθρήνητος και τον ενδιαφέρει μόνο το κέρδος του. Το στούντιο ψάχνει για έναν άνδρα, μεταξύ των 40-60, για τον ρόλο.

Ο Bruce περιγράφεται ως ένας ηθικά συμβιβασμένος δημοσιογράφος στα 50 του χρόνια. Ο Bruce περιγράφεται ως σεξιστής, υπέρβαρος και απεριποίητος’.

Η Patricia Brown. Η Patricia θα γεμίσει το κενό της γλυκιάς ηλικιωμένης γειτόνισσας. Το στούντιο ψάχνει για μια γυναίκα στα 70 της για τον ρόλο, που θα περνάει πολύ χρόνο να φροντίζει τον κήπο της και να προσφέρει συμβουλές στα παιδιά της γειτονιάς.

Αυτοί είναι, λοιπόν, οι νέοι χαρακτήρες που θα δούμε στη νέα σεζόν. Φυσικά, μην ξεχνάμε το κύριο cast της σειράς που θα επιστρέψει και πάλι: Millie Bobby Brown (Eleven), Winona Ryder (Joyce), David Harbour (Jim), Finn Wolfhard (Mike), Noah Schnapp (Will), Caleb McLaughlin (Lucas), Gaten Matarazzo (Dustin), Cara Buono (Karen), Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan), Joe Keery (Steve), Dacre Montgomery (Billy) και Sadie Sink (Max).

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.