Ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige επιβεβαίωσε την ύπαρξη σχεδίων για να ενσωματώσουν την Ms. Marvel στο MCU μετά το ‘Captain Marvel’.

‘Τα γυρίσματα του ‘Captain Marvel’ συμβαίνουν τώρα με την Brie Larson. Η Ms. Marvel, που είναι μια άλλη ηρωίδα στα κόμικ, η Μουσουλμάνα ηρωίδα που εμπνεύστηκε από την Captain Marvel, σίγουρα βρίσκεται στα σχέδια’, είπε ο Feige στο BBC. ‘Έχουμε σχέδια γι’αυτήν μόλις παρουσιάσουμε την ‘Captain Marvel’ στον κόσμο’.

Η Ms. Marvel, η κατά κόσμον γνωστή Kamala Khan, πρωτοεμφανίστηκε στο Captain Marvel #14 και μετά απέκτησε τη δική της σειρά, με τον απλό τίτλο ‘Ms. Marvel’, που έκανε το ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο του 2014.

H Khan είναι μια Πακιστανή Αμερικανίδα έφηβη από το New Jersey που μπορεί να αλλάζει μορφή χάρη στα Inhuman γονίδια που υπάρχουν στο DNA της. Αφού το είδωλό της, η Carol Danvers, γίνεται η Captain Marvel, η Khan αποφασίζει να γίνει η Ms. Marvel.

Το ‘Captain Marvel’ θα βγει στους κινηματογράφους του χρόνου, μερικούς μήνες πριν το ‘Avengers 4’, το οποίο παραμένει ακόμα άτιτλο. Σύμφωνα με τον διευθυντή την Disney, Bob Iger, τα Marvel Studios θέλουν νέο fanchose πέρα από τους ‘Avengers’. Το 2015 το ‘Ms. Marvel’ λεγόταν πως θα γίνει τηλεοπτική σειρά, η οποία θα περνούσε και ισχυρά μηνύματα.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.