Σύνοψη

Πριν γίνει η Wonder Woman, ήταν η Diana, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να γίνει μία ανίκητη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη σε έναν οχυρωμένο νησιώτικο παράδεισο, όταν ένας Αμερικανός πιλότος πέφτει στις ακτές τους και τους λέει για μία τεράστια σύγκρουση η οποία βρίσκεται στην κορύφωσή της στον έξω κόσμο, η Diana φεύγει από το σπίτι, βέβαιη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Παλεύοντας δίπλα στους ανθρώπους σε έναν πόλεμο με στόχο να τελειώσει όλους τους πολέμους, η Diana θα ανακαλύψει τις πλήρεις δυνάμεις της… και το πραγματικό πεπρωμένο της.

 

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Ηλίας Μιχαηλάκης

Έφτασε λοιπόν η ώρα να δούμε και τη Wonder Woman στη μεγάλη οθόνη. Μετά το αμφιλεγόμενο «Batman v Superman», η DC προσπαθεί να επεκταθεί κι άλλο παρουσίαζοντας άλλη μια solo ταινία από το βιογραφικό της. Στη σκηνοθεσία έχουμε την Patty Jenkins (Monster) και παράλληλα την πρώτη γυναίκα που σκηνοθετεί female superhero ταινία, ενώ φυσικά το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στην Gal Gadot ως Diana/Wonder Woman.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για wonder woman

 

Προσωπικά ακόμα διαφωνώ με τις κινήσεις της DC, καθώς κατ’εμέ θα έπρεπε χρονολογικά να είχαμε δει πρώτα τη solo ταινία «Wonder Woman» έτσι ώστε να τη γνωρίσουμε καλύτερα και μετά να την δούμε στο Batman v Superman, μιας και εκεί μας συστήθηκε η συγκεκριμένη ηρωίδα για πρώτη φορά. Μέχρι τότε όμως δε γνωρίζαμε τίποτα γι’αυτήν και η solo ταινία της, συμπληρώνει έστω και μετέπειτα το παζλ που θέλει να φτιάξει η DC. Η πολύ στρατηγική μερικές φορές βλάπτει και αυτό φάνηκε από πολλά σχόλια οπαδών και μη, οι οποίοι πλέον κρέμονται κυριολεκτικά από ετούτη την ταινία για να δουν κάτι πιο αξιόλογο. Περισσότερα….

 

Christin K.

Μετά από τόσο διαφήμιση και προώθηση έφτασε η στιγμή που όλοι περιμενάμε. Η πρώτη ταινία της DC με αποκλειστικά γυναίκα ήρωα και πρωταγωνίστρια, ήρθε να αλλάξει ότι ξέραμε. Το “Wonder Woman” 2017 είχε να ανταγωνιστεί μια παλιά ταινία με καταπληκτική ηθοποιό και μια σειρά με πρωταγωνίστρια την “Lynda Carter” που έχει αφήσει ιστορία στα 70’ς.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. H ταινία ξεκινάει εντυπωσιακά με την πρωταγωνίστριά μας Wonder Woman “ Gal Gadot” να αφηγήται ουσιαστικά μέσω της φωτογραφία της στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, την ιστορία των αμαζόνων, το πως δημιουργήθηκαν, το που κατέληξαν και ποιος είναι ο σκοπός τους. Έτσι μας μεταφέρει σε έναν παραδεισένιο κόσμο και στα πρώτα κιόλας λεπτά χαζεύεις το νησί των αμαζόνων , τον τρόπο της ζωής τους και την εκπαίδευση τους. Περισσότερα….

Φωτογραφίες & Βίντεο

1 βίντεο 1 φωτογραφία

Προβολές

Επίλεξε κινηματογράφο

  • ΑΛΕΚΑ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.