Η κινηματογραφική μεταφορά του ‘Monster Hunter’ της Capcom θα ξεκινήσει την παραγωγή τον επερχόμενο Σεπτέμβριο σύμφωνα με το Variety.

Με τη στήριξη της Γερμανικής εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών και διανομών Constantin Film η ταινία θα έχει στο cast της την Milla Jovovich γνωστή ανάμεσα σε άλλα και για τη συμμετοχή της στην σειρά ταινιών ‘Resident Evil’ και ‘The Fifth Element’.

Η ταινία φέρεται να έχει προϋπολογισμό που ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια δολάρια και τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν στην Νότιο Αφρική όπως και του ‘Resident Evil: The Final Chapter’ το 2016.

Ο Anderson μίλησε για πρώτη φορά για την πρόθεσή του να αναλάβει την κινηματογραφική μεταφορά του ‘Monster Hunter’ τον Σεπτέμβριο του 2012. Τον Νοέμβριο του 2016 ο Anderson εξήγησε ότι η ταινία θα επικεντρωθεί γύρω από έναν μέσο Αμερικανό που βυθίζεται σε έναν παράλληλο κόσμο με τέρατα.

Όπως δήλωσε: ‘Αναπόφευκτα ο παράλληλος αυτός κόσμος μεταφέρεται στον δικό μας. Οπότε έχετε τα πλάσματα του ‘Monster Hunter’ να εισβάλλουν στον δικό μας κόσμο’.

Σύμφωνα με τους Anderson και τον συχνό του παραγωγικό συνεργάτη Jeremy Bolt η ταινία έχει προγραμματιστεί να είναι η απαρχή μιας καινούργιας σειράς ταινιών. Δεν φαίνεται κάτι απίθανο δεδομένης της τελευταίας προσθήκης στη σειρά ‘Monster Hunter’, το ‘Monster Hunter: World’ που ανελίχθηκε στην κορυφή των εισπρακτικών επιτυχίων της Capcom.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.