Ο Michael Pena έκανε νύξεις ότι η τρίτη ταινία Ant-Man είναι στα σχαριά.

Αν και οι δύο ταινίες ανήκουν στο Marvel Cinematic Universe, ο ηθοποιός, που έχει τον ρόλο του Luis στο ‘Ant-Man’, δεν είχε ξαναγνωρίσει τον Chris Hemsworth, ή αλλιώς Thor, μέχρι που έκαναν το ’12 Strong’, το στρατιωτικό δράμα που θα βγει αργότερα μέσα στον μήνα.

Όταν ρωτήθηκε από το IGN αν συζήτησαν για το MCU κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του ’12 Strong’, είπε: ‘Μιλήσαμε γι’αυτό την πρώτη μέρα. Είναι σαν να είσαι σε ιδιαίτερο club, το Marvel Universe. Δεν ξέρω αν θα με χρησιμοποιήσουν για την τρίτη ταινία, ακόμα δεν ξέρω. Είναι ωραίο να αφήσεις το σημάδι σου στο Marvel Universe και είναι ένα κουλ club, έχουν ένα καλό στούντιο’.

Ωστόσο, ο Pena δεν ρώτησε τον Hemsworth αν θα υπάρξει crossover ρόλων σε κάποια ταινία Thor. ‘Δεν είπα, αλλά ίσως θα έπρεπε να έλεγα κάτι. Δεν έχω δουλέψει με κανέναν άλλον από το Marvel Universe. Μόνο με τους Paul Rudd, Evangeline Lilly και Michael Douglas και είναι πολύ καλοί’.

Στο ‘Ant-Man and the Wasp’, ο Pena παίρνει τον ρόλο του φίλου του Lang, Luis, αλλά δεν μας μίλησε για την αλλαγή στη σχέση τους. Είπε: ‘Δεν μπορώ να πω, γιατί υποθέτω είναι καλοί φίλοι, πάντα ήταν καλοί φίλοι και νομίζω ότι μένουν καλοί φίλοι. Πρέπει να είμαι πολύ γενικός, αλλά ακολουθεί περισσότερο το αμερικάνικο όνειρο και προσπαθεί να γίνει καλύτερος. Αγαπάει το σύμπαν και όλοι ξέρουν τον Tony Stark και αυτούς τους τύπους. Προσπαθεί να κάνει την ζωή του καλύτερη. Μόνο έτσι μπορώ να το πω’.

Ο Pena επίσης αποκάλυψε ότι αν και στην πρώτη ταινία ‘Ant-Man’ του είχε δοθεί χώρος για να κάνει τον χαρακτήρα δικό του, αυτήν την φορά υπήρχαν περισσότεροι παράμετροι. Εξήγησε: ‘Στην πρώτη ταινία, εγώ και ο Paul φτιάξαμε τον χαρακτήρα, δοκίμασα διαφορετικούς χαρακτήρες, ήταν πιο επιεικής με τις ιδέες και αυτοσχεδίαζα πολύ. Αυτή η ταινία ήταν διαφορετική, ήθελαν να έχω ετοιμάσει εναλλακτικές σκηνές και να τις γυρίσω, και μετά είχα λίγο χρόνο για τον αυτοσχεδιασμό μου, αλλά κατά κύριο λόγο, αυτή είναι γραμμένη’.

Το ‘Ant-Man and The Wasp’ θα βγει στις αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Ιουλίου 2018.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.