Μετά την τραγική απώλεια της Carrie Fisher τον Δεκέμβριο του 2016 η πορεία του ‘Star Wars’ μετά το ‘Star Wars: The Last Jedi’ έμεινε μετέωρη. Με την πορεία του χαρακτήρα της Στρατηγού Leia να μην έχει σαφή κατάληξη στα πλαίσια της πλέον πρόσφατης ταινίας.

Δεδομένου ότι η παραγωγή δεν θα χρησιμοποιήσει ειδικά εφέ οι επιλογές περιορίζονται στο αν θα χρησιμοποιηθεί παλαιότερο υλικό με την Carrie Fisher ή όχι. Μια μερίδα του κοινού όμως φαίνεται να έχει άλλη ιδέα.

Όπως μαθαίνουμε από το comicbookmovie.com μια συγκέντρωση υπογραφών θέλει την δημοφιλή και πολυβραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Meryl Streep να αναλαμβάνει τον ρόλο της Carrie Fisher στην επόμενη Star Wars ταινία.

Το αίτημα ξεκίνησε πριν από την κινηματογραφική πρεμιέρα του ‘Star Wars: The Last Jedi’ και έκτοτε κέρδισε την στήριξη πάνω από 7800 ατόμων, μόλις ένα βήμα πριν τον τελικό στόχο των 8000 υπογραφών. Απευθύνεται στους Disney, Lucasfilm, την πρόεδρο της Lucasfilm Kathleen Kennedy και τον συν σεναριογράφο και σκηνοθέτη J.J Abrams.

Όπως αναφέρει: ‘Μετά τον θάνατο της Carrie Fisher, υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα γύρω από το πως το Επεισόδιο 9 θα αντιμετωπίσει τον χαρακτήρα της Leia. Καθώς η Lucasfilm δήλωσε ότι δεν σχεδιάζουν να αναδημιουργήσουν ψηφιακά την Carrie Fisher μέσω CGI στο ‘Star Wars: Episode IX’ οι πιο πιθανές λύσεις είναι είτε να αντικαταστήσουν την ηθοποιό που ενσαρκώνει την Leia είτε να απαλείψουν την παρουσία της από την ταινία ολοκληρωτικά. Ως κοινό του Star Wars αλλά και της Carrie Fisher θέλουμε την Leia να λάμψει μέσα στην ταινία και δεν θέλουμε να εξαλειφθεί από την αφήγηση ξαφνικά και χωρίς επαρκή αιτιολόγηση. Συνεπακόλουθα, η αντικατάσταση της Leia είναι η πλέον ιδανική επιλογή και πιστεύουμε ότι η Meryl Streep είναι η ιδανική επιλογή για να την απεικονίσει.’

Η Streep στο παρελθόν υποδύθηκε την Carrie Fisher στην ταινία ‘Postcards from The Edge’ και όντας παράλληλα στενή φίλη της έχει προνομιακή προσέγγιση στο μυαλό και την ερμηνεία της.

Θα επηρεάσει άραγε το συγκεκριμένο αίτημα το σκεπτικό της εταιρείας; Και ανεξάρτητα με την απάντηση ποια θα είναι άραγε η προσέγγιση που θα ακολουθήσει η Lucasfilm στο νέο αυτό κεφάλαιο της ιστορίας;

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.