Ευχάριστα τα νέα που μας έφερε το πάνελ του ‘Cloak and Dagger’ της Marvel απ’ το San Diego Comic-Con που όπως ήταν φυσικό μας μίλησε για την αναμενόμενη επιστροφή της σειράς για μια δεύτερη σεζόν. Ας δούμε το φρέσκο υλικό που κυκλοφόρησε.

Στο πάνελ παραβρέθηκαν οι ηθοποιοί της σειράς Olivia Holt, Aubrey Joseph, Emma Lahana, Ally Maki και ο showrunner Joe Pokaski και καθώς και ο παραγωγός Jeph Loeb και μάθαμε ότι η νέα σεζόν αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή την άνοιξη του 2019 και η δεύτερη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Οι παρευρισκόμενοι μίλησαν επίσης για το τι περιμένει τους πρωταγωνιστές στα δύο τελευταία επεισόδια, όπου θα χρειαστεί να ετοιμαστούν για να αντιμετωπίσουν το χάος που έρχεται

Όσο για την δεύτερη σεζόν, ‘θα επικρατήσει πανδαιμόνιο’ μας δηλώνει η νέα αφίσα που έχει αέρα κόμικ και ίσως μας κάνει νύξεις για τον επερχόμενο τιμωρό που θα δούμε στην σειρά καθώς επιβεβαιώθηκε ότι σε αυτή τη σεζόν η ντετέκτιβ Brigid O’Reilly (Emma Lahana) επηρεασμένη απ’ τα γεγονότα θα αγκαλιάσει την σκοτεινή της πλευρά.

Ο Joe Polanski παλαιότερα είχε κάνει αναφορές ότι ήθελε ορθές μεταφορές χαρακτήρων απ’ τον κόσμο στην οθόνη. ‘Ξαφνιαστήκαμε όταν ξεκινήσαμε να προσαρμόζουμε την σειρά για τηλεόραση καθώς με κάθε επεισόδιο πηγαίνουμε όλο και περισσότερο προς τους Cloak και Dagger των κόμικς’.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.