Σταματήμο δεν έχει το MCU, καθώς η Marvel Studios έχει ήδη προγραμματισμένα projects για αρκετά χρόνια ακόμα.

Σε συνέντευξη του στο AP, ο επικεφαλής της Marvel Studios, Kevin Feige, αποκάλυψε ότι βρισκόταν μόλις σε συναντήσεις ταινιών που αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2024 και 2025. Αν και ο Feige δεν μοιράστηκε επιπλέον πληροφορίες γι’ αυτές τις ταινίες και τι μπορεί να είναι, προϊδέασε ότι κρύβει ακόμα αρκετές εκπλήξεις το MCU.

‘Πάντα σκεφτόμαστε μπροστά’, είπε ο Feige. ‘Όταν ο κόσμος νομίζει πως μας έχει καταλάβει, σκεφτόμαστε κάτι διαφορετικό κι αυτό θα συμβεί μετά το Infinity War στο χτίσιμο προς την επόμενη ταινία Avengers. Είχαμε συναντήσεις νωρίτερα σήμερα για ταινίες του 2024 και 2025’.

Ο Fiege εξήγησε ότι υπάρχει ακόμα πλήθος ιστοριών από τα κόμικ που δεν έχουν περάσει στην μεγάλη οθόνη. Ακόμα και ιστορίες σχετικές με χαρακτήρες που έχουμε δει στον κινηματογράφο.

‘Υπάρχουν πράγματα που είναι βασικά στοιχεία αρκετών χαρακτήρων στις κόμικ εκδοχές τους, και δεν έχουμε δει ακόμα σε χαρακτήρες που είχαν τρεις ή τέσσερις ταινίες’, είπε ο Feige. ‘Είναι ένας υπέροχος πλούτος δημιουργικού υλικού να εμπνευστείς’.

Μια από τις ιστορίες αυτές θα μπορούσε να είναι το crossover με τους X-Men, το ‘Secret Wars’, καθώς οι σκηνοθέτες του ‘Infinity War’ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την μεταφορά του κόμικ.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.