Η δημοφιλής ηθοποιός, μίλησε στο Deadline κατά τη διάρκεια του Telluride Film Festival, και επιβεβαίωσε επίσημα ότι σκοπεύει να ασχοληθεί με το sequel της ταινίας «Maleficent», σημειώνοντας ότι ήρθε η στιγμή να επιστρέψει και πάλι στην υποκριτική.

«Δουλεύουμε πάνω στο σενάριο και πραγματικά θα είναι ένα πολύ δυνατό sequel», είπε η Jolie.

Η ταινία ‘Maleficent’ που αποτελεί μια εναλλακτική εκδοχή της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney «Η Ωραία Κοιμωμένη», και διηγείται την ιστορία από την οπτική γωνία της Maleficent, έκανε ιδιαίτερα μεγάλη εισπρακτική επιτυχία αποφέροντας παγκοσμίως έσοδα 758,4 εκατομμυρίων δολαρίων και έλαβε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Το sequel του ‘Maleficent’ επιβεβαίωσε η Disney. Στη σκηνοθεσία της πρώτης ταινίας της κακιάς νεράιδας συναντήσαμε τον καλλιτεχνικό διευθυντή των ‘Avatar’ και ‘Alice in Wonderland’, Robert Stromberg, και στο σενάριο την Linda Woolverton (Beaty and the Beast, Lion King, Alice in Wonderland).

Όσο για την ταινία της Maleficent, προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω πληροφορίες, όπως κάποια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.