Ξεκίνησαν τα γυρίσματα και η παραγωγή του ‘Maleficent 2’ στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως ανακοίνωσε και η Disney και μας ενημερώνει το Collider για το sequel της ταινίας φαντασίας.

Η Angelina Jolie και η Elle Fanning θα επιστρέψουν στους ρόλους της Maleficent και Aurora, αντίστοιχα, και η ιστορία συνεχίζει λίγα χρονιά μετά τα γεγονότα της αρχικής ταινίας αφού καταγράφει τη σχέση μεταξύ της νεράιδας και της μέλλουσας Βασίλισσας όπου δυσκολεύονται να προστατέψουν το μαγεμένο δάσος ‘The Moors’.

Ο επίσημος τίτλος της ταινίας είναι ‘Maleficent II’, με το cast να περιέχει επίσης, την Michelle Pfeiffer ως Queen Ingrith και τον Harris Dickinson ως Prince Philip. Ακόμα, οι Chitwetel Ejiofor, Ed Skrein και Robert Lindsay θα αναλάβουν τις νέες προσθήκες στους ρόλους.

Στους ρόλους θα επιστρέψουν οι Sam Riley ως Diaval, Imelda Staunton ως Knotgrass, Juno Temple ως Thistletwit και Lesley Manville ως Flittle.

Η επίσημη περίληψη για το Maleficent II:

‘Το ‘Maleficent II’, συνεχίζει λίγα χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου ‘Maleficent’, όπου το κοινό έμαθε τα γεγονότα που σκλήρυναν την καρδιά της πιο διαβόητης κακιάς της Disney και την οδήγησαν να καταραστεί την Πριγκίπισσά Aurora όσο ήταν ακόμα μωρό. Το ‘Maleficent II’, είναι μια περιπέτεια φαντασίας που ακολουθεί την ιστορία της νεράιδας με τα κέρατα και της μέλλουσας Βασίλισσας, καθώς σχηματίζουν νέες συμμαχίες και αντιμετωπίζουν νέους αντιπάλους, στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν το μαγεμένο δάσος The Moors και τα μαγικά πλάσματα που κατοικούν μέσα σε αυτό.’

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.