Ο Luke Cage, μετά την πρόσφατή του εμφάνιση στην σειρά ‘The Defenders’, θα επιστρέψει στο Netlifx με τη δεύτερη σεζόν της σόλο σειράς του και το Entertainment Weekly έχει το αποκλειστικό ντεμπούτο της πρώτης επίσης εικόνας για την νέα σεζόν

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, ετοιμοπόλεμοι φαίνονται οι Luke (Mike Colter) και Misty Knight (Simone Missick). Βέβαια, η επιστροφή του Luke δεν είναι δα και έκπληξη, ωστόσο η εικόνα μάς δείχνει πως η Misty βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην κόμικ της εκδοχή.

Η Misty έχασε το μισό της χέρι στη μάχη της ενάντια στον Bakuto προς το τέλος των ‘Defenders’ και εδώ έχει ήδη νέο, βιονικό χέρι, όπως είναι δηλαδή γνωστή και στα κόμικς. Η Marvel παραμένει ‘ήσυχη’ όσον αφορά το πώς απέκτησε το νέο της χέρι, στα κόμικς, το προσθετικό της χέρι είναι σχεδιασμένο με υπογραφή Tony Stark, το οποίο μάλιστα της δίνει ενισχυμένες δυνάμεις.

Όσο για την εν λόγω δεύτερη σεζόν του ‘Luke Cage’, η Marvel και το Netflix πρόσθεσαν δύο κόμικ αντιπάλους, ενώ στο cast προστέθηκε και η Lucy Liu.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.