Μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στην αγαπημένη σειρά φαντασίας του J.R.R. Tolkien ‘The Lord of the Rings’ ίσως δει το φως από το Amazon.

Σύμφωνα με το Variety, η Warner Bros. TV και το ίδρυμα Tolkien βρίσκονται σε πρώιμα στάδια διαπραγματεύσεων με τα Amazon Studios για να αναπτύξουν την σειρά. Ο πρόεδρος του Amazon, Jeff Bezos, ακούγεται ότι αναμειγνύεται προσωπικά στις συζητήσεις.

Φυσικά καμία συμφωνία δεν έχει σφραγίσει ακόμη, ούτε έχουν δημοσιεύσει κάποιο επίσημο σχόλιο οι Warner Bros. και Amazon.

Η απόφαση της Warner Bros. TV και του ιδρύματος Tolkien να βγάλουν στην αγορά μια σειρά βασισμένη στο ‘The Lord of the Rings’ απέφερε υψηλό ανταγωνισμό για το project, με το Amazon να έρχεται στην κορυφή.

Η σειρά ‘The Lord of the Rings’ είναι ίσως η πιο γνωστή σειρά επικής φαντασίας που διαδραματίζεται στον δημιουργημένο κόσμο της Μέσης Γης όπου οι δώδεκα βασικοί ήρωες έχουν την αποστολή να καταστρέψουν το δαχτυλίδι που δίνει την απόλυτη εξουσία. Τα βιβλία προσαρμόστηκαν σε τρεις ταινίες το 2001, 2002 και 2003 από τον Peter Jackson.

Θα περιμένουμε λοιπόν για να δούμε εάν θα ξαναεπιστρέψουμε στην αγαπημένη μας Μέση Γη.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.