Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας τύπους της TCA, η επικεφαλής της Amazon Studios, Jennifer Salke, ανακοίνωσε την συγγραφική ομάδα που θα μεταφέρει στη συνδρομητική υπηρεσία τη σειρά ‘Lord of the Rings’.

Οι JD Payne και Patrick McKay, συγγραφείς της επερχόμενης ταινίας ‘Star Trek 4’, θα γράψουν και θα αναπτύξουν τη νέα σειρά, που θα προβληθεί στο Amazon Prime.

‘H μεταφορά του είναι μια πολύ προσεκτική διαδικασία… είναι ένας τόσο τεράστιος κόσμος, τόσες διαφορετικές κατευθύνσεις για αυτό το project, και χάρη στην Sharon Tal Yguado, που ανέλαβε να μας φέρει πολύ κόσμο να προτείνει τις ιδέες του… ξοδεύτηκε αρκετός χρόνος να μιλάμε για ιδέες και διαφορετικές οπτικές. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα έχουμε του Payne και McKay ώστε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα ανάπτυξης’, εξήγησε η Salke σε δήλωση της.

Αν και το συγγραφικό duo δεν ήταν στο πάνελ της TCA, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους μέσω ενός δελτίο τύπου του Amazon.

‘Ο πλούσιος κόσμος που δημιούργησε ο J.R.R.Tolkien είναι γεμάτος με μεγαλειότητα και καρδιά, σοφία και πολυπλοκότητα’, είπαν οι Payne και McKay. ‘Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι για την συνεργασία μας με το Amazon ώστε να του δώσουμε ζωή εκ νέου. Νιώθουμε όπως όταν ο Frodo, ξεκίνησε από το Shire, με μια τεράστια ευθύνη στα χέρια του – είναι η αρχή μιας περιπέτειας που ζεις μια φορά στην ζωή σου’.

Δεν υπήρξαν νέες πληροφορίες για την ιστορία, αλλά το Amazon λέει ότι η σειρά ‘θα εξερευνήσει νέες ιστορίες πριν το ‘Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού’ του Tolkien’. Λέγεται επίσης ότι το κανάλι έχει επενδύσει 1$ δις για πέντε σεζόν.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.