Ο James Cameron αποφασίζει να δώσει το δικό του παράδειγμα γυναικείας αντιπροσώπευσης στις ταινίες δράσης επαναφέροντας την Linda Hamilton, στην νέα ‘Terminator’ ταινία.

Όπως μαθαίνουμε από το The Hollywood Reporter, ο Cameron μοιράστηκε τα νέα σε μία ιδιωτική εκδήλωση για τον εορτασμό της σειράς ταινιών ‘Terminator’, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να αφήσει το στίγμα του στην συζήτηση γύρω από τον ρόλο των γυναικών στις ταινίες δράσης.

Όπως αναφέρει ‘Δεδομένης της σημασίας της γύρω για την συζήτηση γύρω από το φύλο και τους ηθοποιούς δράσης στο παρελθόν, η επιστροφή αυτής της ώριμης πολεμίστριας αναμένεται να αφήσει τεράστιο σημάδι’. Σημείωσε παράλληλα ότι αν και υπάρχουν πολλές ταινίες όπου μεσήλικοι άνδρες είναι ήρωες δεν υπάρχουν ανάλογα παραδείγματα για γυναίκες.

O Cameron έχει αναλάβει την παραγωγή της νέας ‘Terminator’ ταινίας, αφήνοντας την σκηνοθεσία στον Tim Miller. Ο Arnold Schwarzenegger έχει επίσης προγραμματιστεί να επιστρέψει σε έναν ρόλο για τον οποίο έχουν υπάρξει υπόνοιες νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Η ταινία θα αποτελέσει συνέχεια του ‘Terminator 2: Judgement Day’ και θα προετοιμάσει μία νέα γενιά χαρακτήρων για το σύμπαν της σειράς ταινιών.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.