Οι fans θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν το ταξίδι στο ψυχεδελικό μυαλό του David Haller, καθώς το FX ανακοίνωσε ότι το ‘Legion’ ανανεώθηκε και για 3η σεζόν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το spinoff των X-Men θα επιστρέψει μέσα στο 2019. Δύο επεισόδια έχουν παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση της 2η σεζόν. Αυτήν η σεζόν αποτελείται από 11 επεισόδια έναντι των 10 του 1ου κύκλου.

‘Το ‘Legion’ έχει επαναπροσδιορίσει το υπερηρωικό δράμα και υπερέβη όλες τις προσδοκίες καθώς η ένταση και η αποκάλυψη μεγαλώνουν στη 2η σεζόν’, είπε ο πρόεδρος των FX Networks και FX Productions, Eric Schrier. ‘Είμαστε πολύ περήφανοι για το κατόρθωμα του Noah Hawley και είναι τιμή μας να συνεχίσουμε τη σειρά καθώς ωθεί τα όρια της συμβατικής τηλεοπτικής εξιστόρησης’.

Μία εκ των άλλων σειρών του δημιουργού Noah Hawley, είναι και το ‘Fargo’. Αν το ‘Legion’ προβληθεί μέσα στο 2019, αυτό σημαίνει ότι και η δύο σειρές του Hawley θα προβληθούν στο FX την ίδια χρονιά, καθώς το ‘Fargo’ αναμένεται να επιστρέψει για 4η σεζόν, του χρόνου.

Το ‘Legion’ βασίζεται στα ομώνυμα κόμικ της Marvel και ακολουθεί την ιστορία του David Haller (Dan Stevens), ο οποίος από εκεί που πίστευε ότι ήταν σχιζοφρενής, ανακαλύπτει ότι ίσως κατέχει την πιο ισχυρή δύναμη σε μεταλλαγμένο. Στη 2η σεζόν βλέπουμε τον David και την ομάδα του Summerland να ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Division 3 για να αντιμετωπίσουν τον Amahl Farouk, ή όπως είναι γνωστός Shadow King (Navid Negahban).

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.