Στο cast του ‘Star Wars: Episode IX’ προστέθηκε μία ακόμα έκπληξη, από το παρελθόν αυτή τη φορά. Ο Billy Dee Williams θα γίνει για άλλη μια φορά ο Lando Calrissian για τους fans του franchise.

Σύμφωνα με το THR, ο Williams θα κάνει την επιστροφή του στον μακρινό γαλαξία του Star Wars και στον αγαπημένο ρόλο του ευπρεπή λαθρέμπορου. Δεν γνωρίζουμε, ωστόσο, πόσο μεγάλο ρόλο θα έχει ο Lando στις ερχόμενες ταινίες της κύριας σειράς ‘Star Wars’.

Ο Williams έκανε τo ντεμπούτο του στη δημοφιλή σειρά ταινιών ‘Star Wars’ του 1980, για το ‘Episode V: The Empire Strikes Back’, και εμφανίστηκε για δεύτερη φορά στο ‘Episode VI: Return of the Jedi’, το 1983. Ο παλιός, καλός φίλος του Han Solo έχει μπλέξει με τον πιο ατίθασο χαρακτήρα του «Star Wars» από τότε που έχασε σε στοίχημα το Millennium Falcon.

Στην ταινίες του ’80 γνωρίσαμε τον Billy Dee Williams στον ρόλο του Lando, ενώ στο ‘Solo: A Star Wars Story’ τη νεώτερη εκδοχή του ενσάρκωσε ο Donald Glover.

Μαζί με την επιστροφή του Williams περιμένουμε και την Keri Russell. Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει αργότερα αυτόν τον μήνα, ενώ την πρεμιέρα της αναμένουμε στις 20 Δεκεμβρίου του 2019.

Ο σκηνοθέτης του ‘The Force Awakens’, J.J.Abrams, θα επιστρέψει στο σκηνοθετικό πηδάλιο για το ‘Episode IX’, αφού συνυπέγραψε το σενάριο της ταινίας. Η αλλαγή αυτή προήλθε μετά από την αποχώρηση του Colin Trevorrow.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.