Κέρδισε Δωρεάν Εισητήρια για Cinema... Κατέβασε την εφαρμογή από το Google Play Store και ξεκίνα να παίζεις...

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ‘KRYPTON’ ΚΑΙ ΓΙΑ 2Η ΣΕΖΟΝ

Το Syfy ανανεώσει το ‘Krypton’ και για 2η σεζόν, σύμφωνα με ανακοίνωση του ίδιου του καναλιού.

Η νέα σεζόν της σειράς της DC, που επικεντρώνεται στον παππού του Superman, Seg-El, θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το 2019. Εν τω μεταξύ, το φινάλε της 1ης σεζόν θα προβληθεί στις 23 Μαΐου στο Syfy.

Η 1η σεζόν του ‘Krypton’ ήταν η πρωτότυπη σειρά με την υψηλότερη τηλεθέαση για το κανάλι μετά το ‘Ascension’ (2014), και το ‘Defiance’ (2015).

Το ‘Kyrpton’ διαδραματίζεται χρονικά δύο γενιές πριν από την καταστροφή του πλανήτη και επικεντρώνεται στον παππού του Superman, Seg-El. Με τον Cameron Cuffe να δίνει πνοή στην χαρακτήρα, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την προσπάθεια του Seg-El να αποκαταστήσει το όνομα και την τιμή της οικογένειάς του, καθώς μπλέκει με τους Braniac και Adam Strange.

Στο cast συμπεριλαμβάνονται επίσης οι Cameron Cuffe, Georgina Campbell, Shaun Sipos, Ellieot Cowan, Ann Ogbomo, Rasmus Hardiker, Wallis Day και Aaron Pierre.

Σε σχετικά νέα, τo Syfy ακύρωσε την πολυαγαπημένη σειρά ‘The Expase’, η οποία φαίνεται πως μάλλον θα συνεχιστεί υπό άλλη στέγη. Νέες προσθήκες του καναλιού είναι τα ‘Nightflyers’ και ‘Deadly Class’.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.