Μία αγαπημένη σειρά των 80’s ετοιμάζεται για μία μεγάλη επιστροφή ή τουλάχιστον αυτό θα ήθελε ο πρωταγωνιστής της. Αλλά πώς θα την πετύχει; Και τι σχέση έχουν οι John Cena και Kevin Hart;

Πριν ο David Hasselhoff φορέσει το κόκκινο μαγιό του Baywatch και γίνει ο Mitch Buchannon της καρδιάς μας, φορούσε για τέσσερις σεζόν και 91 επεισόδια, το δερμάτινο μπουφάν του Ιππότη της Ασφάλτου, Michael Knight, στην κλασική πλέον σειρά των 80’s, Knight Rider.

Περισσότερα από 30 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς όπου συμπρωταγωνιστής ήταν ο θρυλικός KITT (Knight Industries Two Thousand), μία τεχνητή νοημοσύνη στη μορφή μίας Pontiac Firebird Trans Am του 1982 που μιλούσε με τη φωνή του William Daniels, ο Hasselhoff φαίνεται αποφασισμένος να ηγηθεί της προσπάθειας για ένα μεγάλο comeback.

Το franchise του Knight Rider, δημιούργημα του παραγωγού και σεναριογράφου Glen A. Larson, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2014 σε ηλικία 77 ετών, έχει και στο παρελθόν επιχειρήσει να επιστρέψει στην επικαιρότητα.

Όπως αναφέρει το Screen Rant, μετά τις νέες δηλώσεις του Hasselhoff, η εταιρεία παραγωγής Weinstein σκέφτεται πράγματι να ετοιμάσει μία ταινία για τον Knight Rider, αλλά να την κάνει εντελώς κωμική, με πρωταγωνιστές τους John Cena (Knight) και Kevin Hart (KITT), ελπίζουμε να μην ισχύουν.

Τη συγκεκριμένη στιγμή, φαίνεται οτι δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό πέρα από τις φήμες για μια σχεδιαζόμενη ταινία από τη Weinstein, μπορούμε να ελπίζουμε ότι αν Hasselhoff θα καταφέρει να πείσει με κάποιο τρόπο το στούντιο, η ταινία που θα ετοιμαστεί, θα τιμά την κληρονομιά του Ιππότη της Ασφάλτου.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.