Κέρδισε Δωρεάν Εισητήρια για Cinema... Κατέβασε την εφαρμογή από το Google Play Store και ξεκίνα να παίζεις...

Η ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KITTY PRIDE ΒΡΗΚΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Η αγαπημένη χαρακτήρας των X-Men, η Kitty Pryde ίσως αποκτήσει τη δική της ταινία με σκηνοθέτη τον γνωστό από την ενήλικη υπερηρωική ταινία, ‘Deadpool’.

Πηγές λένε στο Collider ότι ο Tim Miller τώρα δουλεύει πάνω στην ταινία για την Fox, αλλά με την εξαγορά της εταιρείας από την Disney, η μοίρα της ταινίας μπορεί και να αλλάξει.

Αν και οι λεπτομέρειες του project μπορεί να αλλάξουν, και η ταινία μπορεί να αφαιρεθεί τελείως από τα σχέδια ανάλογα με τις λεπτομέρειες της συγχώνευσης, η Fox συνεχίζει κανονικά τις δουλειές της, καθώς η συμφωνία μπορεί να πάρει 12-18 μήνες για να ολοκληρωθεί.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη εμφάνιση της Kitty Pryde στις οθόνες μας. Στα ‘X-Men’ και ‘X2’ ο χαρακτήρας έκανε την εμφάνισή του, αλλά το πρόσωπο της Ellen Page είναι αυτό που συνδέσαμε ως Kitty στο ‘X-Men: The Last Stand’ και ‘X-Men: Days of Future Past’. Δεν γνωρίζουμε αν η Page θα ξαναπάρει τον ρόλο.

Οι δυνάμεις της Kitty της επιτρέπουν να περνά μέσα από στέρεα αντικείμενα, και στα κόμικ έχει γίνει η αρχηγός των μεταλλαγμένων, και συχνά τη συντροφεύει το κατοικίδιό της, ένας δράκος με το όνομα Lockheed. Πέρα από την Pryde, ο Colossus, ο οποίος εμφανίστηκε και αυτός στο ‘Deadpool’, θα παίξει στην ταινία ως το ερωτικό ενδιαφέρον της Kitty.

Και ενώ η Pryde είναι διάσημο μέλος της ομάδας των X-Men εδώ και καιρό, αν η ταινία γίνει, θα είναι μία από τις λίγες φορές που χαρακτήρας των X-Men θα κάνει δική του ταινία, εκτός του ‘Logan’ και της επικείμενης ‘X-Men: Dark Phoenix’.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.