Η περίοδος που διανύει η σειρά ‘House of Cards’ δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κάτι άλλο παρά κρίσιμη.

Με την παραγωγή της έκτης και τελευταίας σεζόν να έχει μπει σε παύση λόγω των καταγγελιών στο όνομα του Kevin Spacey, για σεξουαλική παρενόχληση, η μελλοντική πορεία της σειράς μοιάζει αβέβαιη. Η κατάσταση περιπλέκεται περαιτέρω μετά την απόφαση των Netflix και Media Rights Capital να απομακρύνουν τον Spacey.

Tα νέα έρχονται από το Deadline που μας επιβεβαιώνει παράλληλα ότι το Netflix ακυρώνει και την παραγωγή της ταινίας ‘Gore’ στην οποία ο Spacey είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ακολουθούν παρακάτω οι δηλώσεις των εταιρειών:

Netflix

‘To Netflix δεν θα έχει συμμετοχή σε περαιτέρω παραγωγή του ‘House of Cards’ που θα περιλαμβάνει τον Kevin Spacey. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την MCR κατά τη διάρκεια αυτής της ανάπαυλας προκειμένου να αξιολογήσουμε την περαιτέρω πορεία μας αναφορικά με την σειρά. Αποφασίσαμε επίσης ότι δεν θα προχωρήσουμε στην προβολή της ταινίας ‘Gore’ η οποία βρισκόταν σε μεταπαραγωγικό στάδιο και της οποίας τον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και την παραγωγή είχε αναλάβει ο Kevin Spacey’.

Media Rights Capital

‘Αν και συνεχίζουμε να διερευνούμε τους σοβαρούς ισχυρισμούς αναφορικά με την συμπεριφορά του Kevin Spacey στο πλατό του ‘House of Cards’ τίθεται σε διαθεσιμότητα με άμεση ισχύ. H MRC σε συνεργασία με το Netflix θα συνεχίσει να αξιολογεί μια δημιουργική πορεία για το πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας’.

Με την ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων του έκτου κύκλου του ‘House of Cards’ να είναι ακόμη αβέβαιη, κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον της σειράς χωρίς τον εμβληματικό χαρακτήρα.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.