Σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή του ‘Dredd’, Karl Urban ο σκηνοθέτης του ‘Ex Machina’, Alex Garland είναι αυτός που στην πραγματικότητα σκηνοθέτησε την ταινία του 2012.

Σε μια συνέντευξη με το JoBlo, ο Urban έδωσε στον Garland εύσημα για το ότι το ‘Dredd’ ήταν μια εξαιρετικά αγαπημένη ταινία τα τελευταία χρόνια. Τα σχόλιά του φαίνεται να επιβεβαιώνουν τη φήμη ότι ο Garland ανέλαβε τη σκηνοθεσία στη θέση του Travis.

Σύμφωνα με φήμες, η Lionsgate ήταν κάτι λιγότερο από ικανοποιημένη από την προσέγγιση που ο Travis ήθελε να ακολουθήσει με το ‘Dredd’, και η μόνη λύση ήταν να εξαναγκάσουν τον σκηνοθέτη να αποχωρήσει κατά τη διάρκεια της μετα-παραγωγικής διαδικασίας. Ο Garland έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία αλλά ο Travis εξακολούθησε να έχει την αναγνώριση στο σκηνοθετικό κομμάτι.

Όπως δήλωσε ο Urban, ‘Μεγάλο μέρος της επιτυχίας του ‘Dredd’ οφείλεται στον Alex Garland και πολλοί είναι άνθρωποι που δεν συνειδητοποιούν ότι ο Alex Garland σκηνοθέτησε στην πραγματικότητα την ταινία’.

Ο Urban είναι ενθουσιασμένος με το ενδεχόμενο ο Garland να σκηνοθετήσει τη συνέχεια και αν αυτό συμβεί, δήλωσε, «Θα συγκλονίσει τον κόσμο μου. Ελπίζω ότι όταν οι άνθρωποι σκέφτονται την φιλμογραφία του Alex Garland να αναγνωρίζουν ότι το Dredd είναι η καλύτερη ταινία που έφτιαξε πριν το ‘Εx Machina’. Μπορείτε να το σκεφτείτε με την παρακάτω σειρά, ‘Dredd’, ‘Ex Machina’, ‘Annihilation’.

Στο ενδιάμεσο η σειρά ‘Judge Dredd: Mega-City One’ βρίσκεται στα σκαριά  με φήμες να θέλουν τον Urban να βρίσκεται σε συζητήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.