Μπορεί το Justice League να κυκλοφόρησε επιτέλους όμως σίγουρα υπήρχε ένας ήρωας που η παρουσία του ήταν πάντα οργανική για την ομάδα αλλά δεν κατάφερε να περιληφθεί σε αυτή την ταινία.

Όπως αναφέρει το Screen Rant λοιπόν, μια κομμένη post-credits σκηνή περιλάμβανε δυο Green Lanterns, η οποία τελικώς αντικαταστάθηκε απ’ την τωρινή σκηνή όπου γίνονται νύξεις για την σύσταση της Injustice League. Ένας ανώνυμος καλλιτέχνης VFX εφέ πρόσφατα αποκάλυψε στο Reddit ότι στην αρχική αυτή σκηνή οι Kilowog και Tomar-Re επισκέπτονταν τον Bruce Wayne στο σπίτι του. Η σκηνή είχε μάλιστα γυριστεί κατά τη διάρκεια των βασικών γυρισμάτων, όμως τελικά αντικαταστάθηκε στην τελική εκδοχή.

Παρόλα αυτά, η ύπαρξη των Green Lantern στο σύμπαν επιβεβαιώνεται από μια αφήγηση της Wonder Woman για μια μάχη χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα της Justice League, όπου ένας Green Lantern παλεύει ενάντια στον Steppenwolf και τον στρατό του.

Στα κόμικ, ο δεύτερος Green Lantern, Hal Jordan, υπήρξε απ’ τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας όταν πρωτοεμφανίστηκε στο τεύχος #28 The Brave and the Bold το 1960 και έτσι η απουσία τους έγινε ηχηρή στην ταινία του Zack Snyder, όπου τα ιδρυτικά ηνία πήρε ο Σκοτεινός Ιππότης.

Κι ενώ οι fan μπορεί να απογοητεύτηκαν που δεν είδαν τον Green Lantern, ξέρουμε ότι οι προστάτες του σύμπαντος θα έχουν την ολόδικη τους ταινία ‘Green Lantern Corps’ η οποία αναμένεται το 2020 και προς το παρόν περιμένουμε νέες ενημερώσεις απo την επιβεβαιωμένη αυτή ταινία.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.