Όπως μαθαίνουμε από το EW, το ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’ θα επικεντρωθεί περισσότερο στη σωτηρία των δεινοσαύρων παρά στην απόδραση από αυτούς. Ή τουλάχιστον αυτή είναι η ιδέα σε πρώτο στάδιο.

Η πλοκή μάς μεταφέρει πολλά χρόνια μετά τα γεγονότα του ‘Jurassic World’. Ένα ηφαίστειο ξυπνά μετά από πολυετή ύπνο στο Isla Nublar και απειλεί τον πληθυσμό των δεινοσαύρων με δεύτερη εξαφάνιση. Όμως η Claire Dearing είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει κάτι τέτοιο.

Όπως εξηγεί η ηθοποιός Bryce Dallas Howard, ‘ Η Claire έχει ιδρύσει τον οργανισμό Dinosaur Protection Group, και αναζητούν έναν τρόπο να μεταφέρουν τους δεινόσαυρους εκτός νησιού. Συνεπακόλουθα επικοινωνεί με τον Owen Grady και τον πληροφορεί για όσα πρόκειται να εκτυλιχθούν’.

Από τα συμφραζόμενα μπορούμε να συναγάγουμε ότι τα τρυφερά αισθήματα που άρχισαν να αναπτύσσονται ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες στην πρώτη ταινία δεν ευδοκίμησαν.

Όπως εξηγεί η Howard: ‘Όταν τους βλέπουμε στην αρχή της ιστορίας καταλαβαίνουμε τι έχει συμβεί. Αλλά δεν είναι αυτό που ενδεχομένως πολλοί περιμένουν’.

Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι όπως σε κάθε Jurassic Park ταινία τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα έρθουν μαζί με το trailer που αναμένεται να προβληθεί την Πέμπτη στις ΗΠΑ και την Παρασκευή σε Αυστραλία και Ευρώπη.

Φυσικά όλες οι απορίες θα λυθούν με την προβολή της ταινίας που αναμένεται να κατακλύσει τους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 22 Ιουνίου 2018.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.