Αυτή είναι μια είδηση που οι περισσότεροι φαν περίμεναν να ακούσουν. Ο Joker είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς κακούς στην ιστορία των κόμικ και θα ήταν κρίμα να μην αποκτούσε την δίκη του ταινία.

Είναι σίγουρο, επομένως, ότι η νέα είδηση που φέρνει στο φως το Deadline, σύμφωνα με την οποία η Warner Bros. αποφάσισε να ικανοποιήσει την επιθυμία του λαού για μία ταινία με τον θρυλικό villain της DC, όπου θα σκορπίσει κύματα ενθουσιασμού.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, οι Warner και DC βρίσκονται στα αρχικά σχέδια της δημιουργίας ενός spinoff, το οποίο θα διηγηθεί, την ιστορία προέλευσης του διάσημου χαρακτήρα με το χαρακτηριστικό χαμόγελο και τα πράσινα μαλλιά.

H προ-παραγωγική διαδικασία φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει, με το Deadline να αποκαλύπτει ότι έχει βρεθεί ο σκηνοθέτης στο πρόσωπο του Todd Phillips, γνωστού μεταξύ άλλων για την τριλογία The Hangover, ο οποίος έχει συμφωνήσει να γράψει και το σενάριο, σε συνεργασία με τον Scott Silver, του οποίου οι πιο γνωστές δουλειές είναι τα βραβευμένα με Όσκαρ, The Fighter και 8 Mile.

Ωστόσο δύο λεπτομέρειες κάνουν τα νέα ακόμα πιο ενδιαφέροντα.

Η πρώτη αφορά έναν αναπάντεχο συντελεστή. Ο μεγάλος Martin Scorsese φέρεται να έχει συμφωνήσει να συμμετάσχει ως παραγωγός και η συμμετοχή του φαίνεται ότι δεν θα μείνει στους τύπους. Η πληροφόρηση αναφέρει ότι ο στόχος της Warner είναι να δημιουργήσει μία ταινία στα πρότυπα ιστορικών έργων του Scorsese με τον Robert De Niro, όπως τα Taxi Driver και Raging Bull.

Και η δεύτερη, γίνεται λόγος για μία ρεαλιστική, σκληρή εγκληματική ταινία, η οποία θα διαδραματίζεται στην Gotham City των αρχών της δεκαετίας του 1980, κάτι που ανοίγει την πόρτα για να δοθεί ο ρόλος σε νέο ηθοποιό, πιο νεαρό από τον Jared Leto, ο οποίος υποδύεται τον Joker στις ταινίες του DC.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.