Ο Todd Phillips του ‘The Hangover’ και ο Scott Silver του ‘8 Mile’ φαίνεται ότι βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο σενάριο της επερχόμενης ταινίας για το παρελθόν του Joker με αναφορές να θέλουν τα γυρίσματα να ξεκινούν μέσα στο 2018.

Ο δημοσιογράφος του Variety, Justin Kroll, ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι το συγγραφικό δίδυμο θα παραδώσει το τελικό σενάριο της ταινίας του Joker την επόμενη εβδομάδα. Ο Kroll υπογραμμίζει ότι τα πράγματα προχώρησαν πολύ γρήγορα, αν λάβουμε υπόψιν ότι οι αναφορές για μια νέα ταινία για τον Joker που ετοιμάζεται το μάθαμε τον προηγούμενο μήνα, καθώς και ότι τα γυρίσματα της πιθανόν να ξεκινήσουν τον επόμενο χρόνο.

Ο Todd Phillips εκτός από τη συγγραφή του σεναρίου μαζί με τον Silver έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας. Ο Scorsese έχει ακουστεί επίσης ότι θα συμμετέχει ως παραγωγός πλάι στον Phillips.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας αυτή δεν θα συναντήσουμε τον Joker του Jared Leto.

Φήμες θέλουν την Warner Bros. να αξιοποιεί στο έπακρο τις διασυνδέσεις του παραγωγού Martin Scorcese προκειμένου να προσελκύσει τον επί χρόνια συνεργάτη του, Leonardo DiCaprio, ενσαρκώνει τον Joker ως έναν ‘στυγνό μαφιόζο’ σε ένα Gotham βγαλμένο από κλασσική ταινία.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.