Κέρδισε Δωρεάν Εισητήρια για Cinema... Κατέβασε την εφαρμογή από το Google Play Store και ξεκίνα να παίζεις...

Ο JOAQUIM PHOENIX ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ JOKER

O Joaquin Phoenix ετοιμάζεται να παίξει τον Joker στην καινούργια origin ιστορία της Warner Bros.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Variety, ο Phoenix είναι η πρώτη επιλογή του σκηνοθέτη Todd Phillips για να παίξει τον ανταγωνιστή του Batman. Άγνωστες πηγές που μίλησαν στο Variety επιβεβαιώνουν ότι ο Phoenix συμφώνησε να παίξει τον ρόλο, αλλά η Warner Bros. δεν έχει σχολιάσει ακόμα τη δήλωση.

Η Warner Bros. στοχεύει στη δημιουργία ενός καινούργιου τρόπου για την εξιστόρηση ιστοριών άλλων χαρακτήρων του σύμπαντος της DC, ξεχωριστά από τα ήδη υπάρχοντα κινηματογραφικά σύμπαντα. Ο Jared Leto θα εμφανιστεί ως Joker σε άλλες ταινίες του DCEU, μεταξύ άλλων το ‘Suicide Squad 2’, αν ο χαρακτήρας εμφανιστεί στην ταινία.

Φήμες ήθελαν αρχικά τον Leonardo DiCarpio για τον ρόλο, λόγω της μακροχρόνιας συνεργασίας του με τον Martin Scorsese, ο οποίος τελευταίος λέγεται ότι θα ασχοληθεί με την origin ιστορία του Phillips.

Η ταινία λέγεται ότι θα λαμβάνει χώρα τη δεκαετία του ’80, σε μια ταραχώδη περίοδο για την Gotham City και θα εξερευνά πως ο Joker έγινε εγκληματικός εγκέφαλος. Η Warner Bros. δεν έχει ορίσει ημερομηνία πρεμιέρας.

Δημήτρης Μπακούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.