Θα επιστρέψει η Jessica Jones με την αυτόνομη της σειρά για μια δεύτερη σεζόν και τώρα νέα σύνοψη μας δίνει μια γεύση για το τι θα αντιμετωπίσει η ηρωίδα ενώ έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και μια πρώτη φωτογραφία απ’ την επερχόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με το ScreenRant, η επερχόμενη σεζόν ολοκλήρωσε την παραγωγή της και ετοιμάζεται για κυκλοφορία μέσα στο 2018 ενώ η ιστορία της δεν φαίνεται να γίνεται καθόλου ευκολότερη. Η νέα σύνοψη (μέσω Digital Spy) μας ενημερώνει ότι η δεύτερη σεζόν θα αναγκάσει την Jessica να επιστρέψει στο παρόν για να αντιμετωπίσει τους κινδύνους εκεί. Δείτε παρακάτω τη πρώτη φωτογραφία απ’ την επερχόμενη σεζόν αποκλειστικά μέσω Entertainment Weekly, όπου η παρουσία του Kilgrave (David Tennant) μάς κάνει να αναρωτιόμαστε εάν η ηρωίδα έχει να αντιμετωπίσει και παραισθήσεις.

Διαβάστε παρακάτω το πλήρες κείμενο της σύνοψης:

Η ιδιωτική ερευνήτρια Jessica Jones (Krysten Ritter) ετοιμάζεται να ξαναφτιάξει την ζωή της αφότου δολοφόνησε τον βασανιστή της Kilgrave. Όντας πλέον γνωστή ως υπεράνθρωπος δολοφόνος, μια νέα υπόθεση την αναγκάζει να έρθει αντιμέτωπη με το ποια είναι και να σκάψει βαθιά στο παρελθόν της ενώ αναζητά διάφορα γιατί.’

Φυσικά δεν έχει αποκαλυφθεί ποια θα είναι αυτή η υπόθεση ενώ η Ritter τόνισε ότι αυτή η σεζόν θα είναι όσο προσωπική όσο και η πρώτη, στην οποία επίσης είδαμε την IGH να έχει μια αρκετά μεγάλη με τη ζωή της Jessica.

Κι ενώ προτιμάει να δουλεύει μόνη της όπως είδαμε και στο Defenders, παρόλα αυτά οι Trish Walker (Rachael Taylor), Malcolm (Eka Darville) και Jerri Hogarth (Carrie-Anne Moss) θα είναι εκεί για να της παρέχουν υποστήριξη.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.