Φαίνεται, μάλλον, ότι θα πρέπει να περιμένουμε πολύ καιρό για να δούμε την 2η σεζόν των ‘The Defenders’. Αν θα την δούμε, κιόλας.

Κατά τη διάρκεια ενός AMA στο Reddit, και όπως το παρέλαβε και παρέδωσε το CBR, ο επικεφαλής της τηλεόρασης της Marvel, Jeph Loeb αποκάλυψε ότι μια 2η σεζόν της ομάδας του Netflix ‘δεν είναι στα σχέδια μας τώρα αλλά ποτέ δεν ξέρεις!’

Το ‘The Defenders’ είδε τους υπερήρωες του δρόμου της Marvel, όπως ο Daredevil, ο Luke Cage, η Jessica Jones και ο Iron Fist να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν το The Hand. Η 1η σεζόν περιείχε 8 επεισόδια και έκανε ντεμπούτο στις 18 Αυγούστου του 2017, ήταν η σειρά της Marvel με τη μικρότερη απήχηση ανάμεσα σε αυτές του Netflix.

Ακόμα και η Krysten Ritter, που υποδύεται την Jessica Jones, ανέφερε πρόσφατα ότι οι Defenders δεν θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις, λέγοντας: ‘Δεν νομίζω ότι θα το ξανακάνουμε. Δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση εξαρχής αλλά αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα το ξαναέκανα.’

Παρά το γεγονός ότι το ‘The Defenders’ δεν θα έχει 2η σεζόν, οι υπόλοιπες σειρές προχωράνε με φουλ τις μηχανές.

Η 2η σεζόν για την «Jessica Jones» ξεκίνησε τον Μάρτιο, με τη σειρά ήδη να παίρνει το πράσινο φως για ανανέωση για 3η σεζόν. Ο ‘Luke Cage’ έρχεται πιο σύντομα από ότι περιμέναμε στο Netflix, ενώ η 3η σεζόν του «Daredevil» και η 2η σεζόν του ‘Iron Fist’ αναμένονται μέσα στη χρονιά. Η 1η σεζόν του ‘The Punisher’ προβλήθηκε τον Νοέμβριο του προηγούμενου έτους, με τα γυρίσματα της 2ης σεζόν να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.