Εκεί που όλος ο πλανήτης είχε πειστεί οτι ο Daniel Craig δεν θα ξανα φορέσει το σμόκιν κοστούμι του James Bond και ηδη είχαν αρχισεί να πέφτουν τα πρώτα ονόμα για το ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond αλλα οι παραγώγοι έκανε την ανατρόπη.

Κάνοντας στον Craig μια προσφόρα που τον έκανε να αναθεώρηση την αρχική του δήλωση «θα προτιμούσα να κόψω τις φλέβες μου, παρά να υποδυθώ ξανά τον Bond», που είχε ξεστομίσει ο Άγγλος ηθοποιός προ διετίας.

Βέβαια η επιστρόφη του Daniel Craig, δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη, καθώς το μονο που γνωρίζουμε για τον Βρέτανο πράκτορα της ΜΙ6 είναι οτι θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου 2019, δεν έχουμε καθόλου πληροφορίες για το cast.

Ωστόσο, όλο και περισσότερα βρετανικά και αμερικάνικα μέσα αναφέρουν πως ότι ο 49χρονος ηθοποιός θα υποδυθεί τον χαρακτήρα για πέμπτη φορά στην επερχόμενη ταινία.

Η αγγλική Mirror, θεώρει την επιστροφή του Craig δεδομένη, και αποκαλύπτει μερικές μυστικές πληροφορίες για την ταινία. Αναφέρει ότι ο τίτλος της ταινίας είναι στο παρόν στάδιο Shatterland, αν και δεν αποκλείεται να αλλάξει μέχρι τη μέρα κυκλοφορίας και η πλοκή της βασίζεται εν μέρει στο βιβλίο Never Dream of Dying

Το δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει ότι οι Christoph Waltz και Dave Bautista θα επιστρέψουν για να υποδυθούν ξανά τους villains που είχαν υποδυθεί και στην προηγούμενη ταινία του Bond, Blofeld και Hinx αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.