Η 25η ταινία του πράκτορα 007 είναι γεγονός και τα γυρίσματα θα αρχίσουν στις 3 Δεκεμβρίου του 2018.

Όπως μάθαμε και από το The Hollywood News, με μία δημοσίευση στο επίσημο προφίλ του ‘James Bond’ στο Facebook ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων του ‘Bond 25’. Στην ίδια δημοσίευση συμπεριλήφθηκε και η συνεργασία MGM με Universal Pictures για τη διεθνή κυκλοφορία της ταινίας.

‘Θα αρχίσουμε τα γυρίσματα του ‘Bond 25′ στο Pinewoods Studio τον Δεκέμβριο με τους συνεργάτες μας από την MGM και είμαστε ενθουσιασμένοι που η Universal θα είναι η διεθνής μας διανομέας’, δήλωσαν οι Michael G Wilson και Barbara Broccoli της EON Productions.

Το όνομα του σκηνοθέτη Danny Boyle, του σεναριογράφου John Hodge και του πρωταγωνιστή Daniel Craig, για πέμπτη φορά στον ρόλο του James Bond, είναι ήδη γνωστά.

Οι Boyle και Hodge έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν για τις δραματικές ταινίες ‘Trainspotting'(1996) και ‘T2 Trainspotting'(2017), όπου απέσπασαν αρκετές θετικές εντυπώσεις.

Άγνωστη παραμένει η υπόθεση της 25ης ταινίας του δημοφιλούς franchise ‘James Bond’, ενώ πιθανολογείται να αλλάξει κατεύθυνση.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.