Μπορεί η σειρά ‘Inhumans’ να μην είχε μεγάλο αριθμό από fans και πολλοί να μην στεναχωρήθηκαν που η σειρά τελείωσε τόσο άδοξα, αλλά φαίνεται ότι οι ηθοποιοί Anson Mount ως Black Bolt, Serinda Swan ως Medusa και Iwan Rheon ως Maximus αγαπήθηκαν πολύ.

Με βάση τα λεγόμενα του Jeph Loeb, του προέδρου της Marvel Television, οι χαρακτήρες ενδέχεται να εμφανιστούν σε άλλες σειρές του Marvel Cimematic Universe. Σύμφωνα με τον ίδιο και τα δημοσιεύματά του στο Reddit, η ελπίδα για τους χαρακτήρες δεν έχει πεθάνει ακόμα.

‘Το ελπίζω. Αγαπάμε τους χαρακτήρες και οι ηθοποιοί είναι οι καλύτεροι!’, έγραψε ο Loeb σε ερώτηση ενός fan για την πιθανότητα να ξανασυναντήσουμε τους χαρακτήρες σε κάποια άλλη σειρά της Marvel.

Η συνέντευξη του προέδρου στο Reddit έγινε στα πλαίσια προώθησης μιας άλλης σειράς της Marvel, την ‘Cloak and Dagger’ του Freeform που ακολουθεί δύο εφήβους, τους Bowen και Johnson, που κατέχουν δυνάμεις που με κάποιον μυστήριο τρόπο τους ενώνουν. Η Tandy μπορεί να παράγει μαχαίρια από καθαρό φως, ενώ ο Tyrone μπορεί να καταβροχθίσει αυτούς που τον περιβάλλουν στο σκοτάδι.

Πρωταγωνιστές είναι οι Olivia Holt και Aubrey Joseph, ενώ άλλα μέλη του cast είναι οι Andrea Roth (‘Rescue Me’), η Gloria Reuben (‘Mr. Robot’), ο Miles Mussenden (‘Bloodline’), Carl Lundstedt (‘Grey’s Anatomy’), James Saito (‘Life of Pi’) και J.D. Evermore (‘True Detective’, ‘The Walking Dead’).

Το ‘Cloak and Dagger’ θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου. 

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.