Ουκ ολίγες φορές έχουμε δει την Helena Bonham Carter σε ‘σατανικό ρόλο’. Είτε ως Bellatrix Lestrange, πιστή υπαρχηγό του Λόρδου Voldemort, είτε ως Mrs. Lovett, σαδίστρια και ερωτευμένη με τον Sweeney Todd. Η Carter έχει αποδείξει την αξία της ως η ‘κακιά της υπόθεσης’.

Τώρα, οι παραγωγοί του ‘Bond 25’ έχουν βλέψεις για την Helena Bonham Carter στον ρόλο του επόμενου villain που θα αντιμετωπίσει ο 007.

Σύμφωνα με το The Daily Mirror, τα δύο πιο δυνατά ονόματα για τον ρόλο είναι αυτό της Carter, αλλά και της Angelina Jolie. ‘Όλοι πιστεύουν ότι η Angelina θα πάρει τον ρόλο, αλλά τα αφεντικά θέλουν την Helena περισσότερο. Αυτή τη στιγμή τελειοποιούν ακόμα το cast’, ήταν η δήλωση ανθρώπου της παραγωγής.

Γνωρίζουμε, μέχρι στιγμής, πως ο Danny Boyle θα σκηνοθετήσει την 25η ταινία για τον πράκτορα που το όνομα του είναι ‘Bond. James Bond’. Ο John Hodge του ‘Trainspotting’ θα υπογράψει το σενάριο και ο Daniel Craig θα ενσαρκώσει για πέμπτη φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Λίγα κομμάτια μένουν, ακόμα, για να ολοκληρωθεί το παζλ και όλα φαίνονται πως ρέουν καλά για την ταινία. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο του 2018 και το ‘Bond 25’ θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου 2019 στις ΗΠΑ και στις 25 Οκτωβρίου 2019 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.