Μπορεί η τρίτη ταινία των «Φυλακών του Γαλαξία» να βρίσκεται αρκετά μακριά, ωστόσο, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της, James Gunn, μας έχει νέα.

Όπως μας ενημερώνει το MovieWed, ο James Gunn ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram στους fans ότι έχει σχεδόν ολοκληρώσει το πρώτο προσχέδιο του σεναρίου της τρίτης ταινίας, το οποίο είναι 70 σελίδες.

H Disney σίγουρα είναι ευχαριστημένη από την επιτυχία της κινηματογραφικής σειράς ταινιών των ‘Φυλακών του Γαλαξία’, και ιδιαίτερα της δεύτερης, που κατέκτησε το αμερικανικό box office αποφέροντας μεγάλες εισπράξεις.

Πίσω από αυτήν την επιτυχία βρίσκεται το όνομα του προαναφερόμενου James Gunn, ενώ χειροπιαστά μπορούμε να την αποδείξουμε, αναφέροντας ότι η ομάδα των Φυλάκων θα αποκτήσει σειρά βιντεοπαιχνιδιών, ενώ οι πρωταγωνιστές της θα κάνουν την εμφάνιση τους στο ‘The Avengers: Infinity War’ τον επόμενο χρόνο.

Όσο για το τι να περιμένουν οι fans από αυτήν την τρίτη ταινία, ο Gunn είχε δηλώσει ότι τα γεγονότα της θα λαμβάνουν χώρα μετά την ταινία Avengers Infinity War, με την ταινία να δίνει τέλος στην ιστορία των Guardians και βοηθώντας εν μέρει να ξεκινήσει η τέταρτη φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Είχε υπογραμμίσει χαρακτηριστικά ότι ‘θα δουλεύουμε δίπλα δίπλα με τον Kevin Feige και την ομάδα για να βοηθήσουμε στον σχεδιασμό του προς τα πού θα πάνε αυτές οι ιστορίες και να βεβαιωθούμε ότι το μέλλον του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel είναι ιδιαίτερο, αυθεντικό και μαγικό, όπως αυτό που έχουμε δημιουργήσει έως τώρα’.

Παράλληλα, ο James Gunn έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να δημιουργήσει μία spinoff ταινία του ‘Guardians of the Galaxy’, με πρωταγωνιστές τους Ravagers.

Η τρίτη ταινία των ‘Φυλάκων του Γαλαξία’ φαίνεται ότι θα έρθει μετά τις δύο ταινίες ‘ Avengers: Infinity War Part One’ 4 Μαΐου 2018 και ‘Avengers: Infinity War Part Two’ 3 Μαΐου 2019.

Δημήτρησ Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.