Στο τέλος του Guardians of the Galaxy Vol.2 είδαμε ένα μικρό στοιχείο για το μέλλον του Groot. Και το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο James Gunn.

Ο σκηνοθέτης των Guardians of the Galaxy, James Gunn, στα πλαίσια της προώθησης της κυκλοφορίας του Vol. 2 σε DVD και Blu-Ray, έδωσε μερικές διαφωτιστικές πληροφορίες σε σχέση με το μέλλον του αγαπημένου χαρακτήρα.

Ως «μέλλον» εννοούμε φυσικά την εμφάνιση του Groot στο Avengers: Infinity War, καθώς αν και γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η παρέα των Guardians θα επιστρέψει και για να μια τρίτη ταινία, η οποία θα ακολουθήσει το Phase 3, θα πρέπει πρώτα όμως να αντιμετωπίσει τον φοβερό Thanos του Josh Brolin.

Με δεδομένο ότι εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως μεταξύ του Guardians of the Galaxy Vol.2 και του Avengers: Infinity War θα  μεσολαβήσουν τέσσερα χρόνια, πολλοί φαν απορούν κατά πόσο θα έχει αλλάξει ο λατρεμένος Groot, με δεδομένο ότι τον έχουμε δει μέχρι στιγμής ως ενήλικα και φυσικά, ως Baby Groot.

Ο Groot στο Infinity War δεν θα είναι πια Baby Groot όπως στο Vol.2, αλλά δεν θα είναι και ενήλικας, όπως στο πρώτο Guardians of the Galaxy. Αντί αυτών, μέχρι να κάνει την εμφάνισή του ο Mad Titan, θα έχει μπει στα χρόνια της εφηβείας. Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τον Έφηβο Groot.

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.