Την ηθοποιό Camren Bicondova ρώτησαν οι fans, μέσα από ζωντανή ροή στο Instagram, σχετικά με την τελευταία σεζόν του ‘Gotham’. Και η Selina Kyle τους απάντησε.

Έτσι μάθαμε και εμείς, από δημοσίευμα του comicbook, ότι η ‘Gotham’ θα επιστρέψει επιβεβαιωμένα, αλλά μόνο για δέκα επεισόδια. ‘Η πέμπτη σεζόν του ‘Gotham’ συμβαίνει. Την επέλεξαν για 10 επεισόδια και πιστεύω ότι θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο του 2019′, δήλωσε η Bicondova, αφήνοντας τις φήμες για την τόσο μικρότερη σεζόν να αιωρούνται.

Νωρίτερα φέτος το FOX επιβεβαίωσε την ύπαρξη πέμπτη κύκλου για την πιο εγκληματική πόλη του κόσμου, ενώ ο showrunner Bruno Heller είχε αφήσει υπόνοιες για ένα τέλος με 13 επεισόδια.

Βεβαίως, τα 10 επεισόδια της Bicondova μοιάζουν ακόμα λιγότερα από τα 13 του Heller, και αφήνουν πολλές απορίες ανοιχτές σχετικά με την πορεία αυτού του τελευταίου κύκλου. Γνωρίζουμε, όμως, προς το παρόν ότι το ‘Zero Year’, μία σειρά από κόμικς origin του Batman, θα συμπεριληφθεί σε αυτά τα επεισόδια.

Ο Bruno Heller θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τη Warner Bros. για το ‘Pennyworth’. Η επόμενη σειρά, εμπνευσμένη από το σύμπαν της DC, δεν θα αποτελέσει spin-off και θα ακολουθήσει τη δική της πορεία, με τη ζωή του αγαπημένου buttler Alfred προτού γεννηθεί ο Master Wayne, ο νεώτερος.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.