Το επόμενο κεφάλαιο του MonsterVerse μπαίνει στην τελική ευθεία και ο Godzilla ετοιμάζεται να επανεμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη, για να αποδείξει ότι είναι ο Βασιλιάς των Τεράτων. Αν και ο King Kong μπορεί να έχει αντίθετη γνώμη.

Το MonsterVerse έκανε αρχή το 2014, με το ‘Godzilla’ του Gareth Edwards, ένα reboot το οποίο μπόρεσε να πείσει τον δυτικό κόσμο να ανανεώσει το ενδιαφέρον του για το θρυλικό kaiju, αφήνοντας για τα καλά πίσω του την τραγική ταινία που ετοίμασε το 1998 ο Roland Emmerich.

Η παγκόσμια επιτυχία της ταινίας οδήγησε φέτος, στο ακόμα πιο επιτυχημένο reboot του ‘King Kong. Στο Kong: Skull Island’, περί ου ο λόγος, ο νεαρός σκηνοθέτης Jordan Vogt-Roberts πρόσθεσε μερικές πινελιές από την παλέτα του επικού Apocalypse Now και ανέβασε τις δόσεις μυθολογίας, σπέρνοντας τους σπόρους για όσα -τερατώδη- θα ακολουθήσουν.

H συνέχεια του σύμπαντος της Warner Bros. θα δοθεί σε 18 μήνες από σήμερα, τον Μάρτιο του 2019, με το ‘Godzilla: King of Monsters’, το οποίο ήδη έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.