Καθώς η παραγωγή της όγδοης σεζόν του ‘Game of Thrones’ βάζει μπρος τις μηχανές, το HBO ανακοίνωσε τα ονόματα που θα καθίσουν στη σκηνοθετική καρέκλα των τελευταίων έξι επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς.

Όπως αποκάλυψε το δημοσίευμα του Entertainment Weekly, δύο από τους σκηνοθέτες που είχαν αναλάβει κάποια από τα δημοφιλέστερα επεισόδια της σειράς θα επιστρέψουν να σκηνοθετήσουν την όγδοη και τελευταία σεζόν του ‘Game of Thrones’.

Ο Miguel Sapochnik, που είχε βρεθεί στα ηνία του ‘Battle of the Bastards’ καθώς και του επεισοδίου για το οποίο βραβεύτηκε με Emmy, ‘The Winds of Winter’, επιστρέφει για να σκηνοθετήσει τουλάχιστον ένα επεισόδιο της όγδοης σεζόν μετά την απουσία του από την έβδομη.

Ο δεύτερος σκηνοθέτης είναι ο David Nutter, ο οποίος έχει έξι προηγούμενες δουλειές στη σειρά ‘Game of Thrones’, με τις πιο αξιοσημείωτες να είναι η σκηνοθεσία του ‘The Rains of Castamere’ και του φινάλε της πέμπτης σεζόν ‘Mother’s Mercy’.

To έκτο επεισόδιο της σεζόν και τελευταίο της σειράς, θα σκηνοθετηθεί από τους δύο showrunners, David Benioff and D.B. Weiss, για το οποίο θα γυρίσουν πολλαπλές εκδοχές ώστε να μην υπάρχει οριστική απάντηση μέχρι το τέλος.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.