Κέρδισε Δωρεάν Εισητήρια για Cinema... Κατέβασε την εφαρμογή από το Google Play Store και ξεκίνα να παίζεις...

ΤΟ ‘FRIENDS’ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ REBOOT

Και όμως είναι επίσημο. Η πολυαγαπημένη σειρά ‘Friends’ δεν θα αποκτήσει ποτέ reboot.

Σύμφωνα με την The Hollywood Reporter, o Διευθυντής του NBC, Bob Greenblatt δήλωσε σε συνέντευξή του στο 12ο ετήσιο πρωινό Power Lawyers, ότι παρά το γεγονός ότι η τηλεόραση γενικά λανσάρει το νέο είδος τηλεοπτικών σειρών ‘reboot genre’, δεν γίνονται όλες οι σειρές reboot. Και έφερε σαν πρώτο και τρανταχτό παράδειγμα τη σειρά ‘Friends’. Δεύτερο παράδειγμα ήταν η σειρά ‘Seinfeld’ που έτρεξε από το 1989-1998.

Το ‘Friends’ ή όπως είναι γνωστά σε εμάς, ‘Τα Φιλαράκια’ ήταν μία από τις κωμικές σειρές που άφησαν και αφήνουν εποχή, καθώς οι προβολή της στην χώρα μας δεν έχει σταματήσει ακόμα και μάλλον ούτε πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο σύντομα. Η σειρά έτρεξε για 10 χρόνια και γέννησε μεγάλα ονόματα του σημερινού κινηματογραφικού και τηλεοπτικού κόσμου, όπως οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε τις ατάκες που άφησαν εποχή.

Τελευταία εμφάνιση του cast ήταν στην εκπομπή ‘Jimmy Kimmel Live’ πριν από δύο χρόνια, όπου οι γυναικείες μορφές της σειράς γιόρτασαν με τον παρουσιαστή την 20η επέτειο της σειράς

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.