Ξεχάστε όσα ξέρατε και πιάστε πάλι το ημερολόγιο. Καιρός για κάποιες αλλαγές. Η Fox μας ανακατώνει τις πρεμιέρες των ‘Deadpool 2’, ‘Gambit’ και ‘New Mutants’.

Το THR δημοσιεύει ότι το ‘Deadpool 2’ θα βγει στις αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Μαΐου και όχι την 1 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι θα βγει μαζί με το ‘Slenderman’ της Sony Pictures και μια βδομάδα πριν το ‘Solo: A Star Wars Story’. Πρόσφατα προβλήματα στην ταινία ήταν οι κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης του ηθοποιού T.J. Miller, που έχει τον ρόλο του Weasel.

Εν τω μεταξύ, το ‘New Mutants’, που ήταν να κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου, μετά τις αλλαγές, θα βγει στους κινηματογράφους στις 22 Φεβρουαρίου 2019. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η συγχώνευση των Fox-Disney θα διαρκέσει γύρω στους 12 μήνες, οπότε το μέλλον του ‘New Mutants’ είναι ακόμα αβέβαιο.

Τέλος, το ‘Gambit’ θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου 2019 αντί για τις 14 Φεβρουαρίου 2019. Δημοσιεύματα ανακοίνωσαν την αποχώρηση του σκηνοθέτη Gore Verbinski από την ταινία, αλλά ο Channing Tatum παραμένει ο πρωταγωνιστής. Το THR δημοσιεύει ότι το στούντιο αισθάνεται ότι η ταινία θα είναι πιο καλοκαιρινή και έτσι αποκτά καλύτερη θέση. Να επαναλάβουμε, ότι και πάλι δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο ‘Gambit’ μετά τη συγχώνευση.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.