Ο Josh Brolin αποκάλυψε ότι η ερμηνεία του ως Cable είχε σχεδιαστεί να εκτείνεται σε τέσσερις ταινίες αλλά ο άλλος του μαρβελικός ρόλος, αυτός του Thanos πιθανότατα δεν θα κρατήσει τόσο. Μιλώντας στο Empire (μέσω του Comic Book Movie), ο Brolin συζήτησε τους δύο χαρακτήρες δίνοντας έμφαση στο πόσο καιρό θα συνεχίσει να τους υποδύεται.

Αναφορικά με τον Cable όπως διευκρίνησε: «Πιστεύουμε ότι θα αναπτυχθεί σε περίπου τέσσερις ταινίες. Προσπαθήσαμε να προσεγγίσουμε τον Cable ως έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα, όχι μόνο στο ‘Deadpool 2′ αλλά στην πορεία τεσσάρων ιστοριών και αυτό το έκανε πολύ περισσότερο διασκεδαστικό για εμένα’.

Χωρίς να αναφέρει το αν ο Cable θα είναι μέρος των ‘X-Men: Dark Phoenix’, ‘The New Mutants’ ή του ‘Gambit’ και με το ‘X-Force’ να μην φαίνεται να είναι πλέον στο προσκήνιο δεν είναι ξεκάθαρο ποιες είναι οι τρεις ταινίες που θα ακολουθήσουν το ‘Deadpool 2’ και θα περιλαμβάνουν τον χαρακτήρα. Φυσικά η επερχόμενη συμφωνία ανάμεσα σε Fox και Disney μπορεί να σημαίνει ότι τα σχέδια για τον Cable δεν θα γίνουν πραγματικότητα.

Ίσως αυτό όμως αποδειχθεί προτιμότερο για τον Brolin που είπε: ‘Δεν μου αρέσει προσωπικά η ιδέα ενός τίτλου’, ξεκαθαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η εμφάνισή του ως Thanos ίσως αποδειχθεί σύντομη. Όπως εξήγησε, ‘Αυτό που κάνει τον Thanos ξεχωριστό. Είναι κάτι που πρόκειται να τελειώσει και μου αρέσει’.

Αρχικά το ‘Avengers: Infinity War’ είχε προγραμματιστεί να αποτελείται από δύο ταινίες κάτι που όμως άλλαξε το 2016 . Οι αδελφοί Russo εξήγησαν πρόσφατα ότι το ‘Infinity War’ και το ‘Avengers: 4’ θα είναι δύο ξεχωριστές ταινίες. Δεδομένου ότι οι δύο ταινίες γυρίστηκαν διαδοχικά είναι αναμενόμενο ότι ο Thanos θα εμφανιστεί και στις δύο αλλά ξέρουμε ήδη ότι το ‘Infinity War’ έχει πολλές εκπλήξεις να δώσει.

Η ταινία αναμένεται να βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 26 Απριλίου 2018.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.