Η ταινία για τον πιο γρήγορο άνθρωπο στην γη έχει αργοπορήσει πολύ, αλλα άφου απόκτησε τίτλο πολλά υποσχ’ομενο, φαίνεται οτι μπαίνει σε σταθερή τροχιά.

Μετά τα Man of Steel, Batman v Superman, Suicide Squad και το Wonder Woman , το DC Extended Universe  ετοιμάζεται για την κορύφωση του στο επερχόμενο Justice League αυτόν τον Νοέμβριο, πριν μας οδηγήσει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, τον Δεκέμβριο του 2018, με το Aquaman.

Το κενό μεταξύ Justice League και Aquaman είναι μεγάλο και υπάρχει λόγος για αυτό.

Άρχικα ήταν να δούμε στο ενδιάμεσο των δύο ταινίαν στο σινεμά μία ταινία για τον Flash, τον οποίο υποδύεται ο Ezra Miller, ωστόσο στην πορεία κάτι τέτοιο αποδείχθηκε ακατόρθωτο. Όσο γρήγορα κι αν κινείται ο Barry Allen, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για τις δύο αποχωρήσεις σκηνοθετών από την παραγωγή της ταινίας.

Κατά τη διάρκεια της Comic-Con του Σαν Ντιέγκο όμως, η Warner Bros. ανακοίνωσε επίσημα 8 ταινίες του DCEU που έρχονται.

Ανακοινώθηκε ότι η ταινία για τον ‘γρηγορότερο άνθρωπο εν ζωή’ όχι μόνο δεν έχει ακυρωθεί, αλλά φαίνεται πως αποκτά αναβαθμισμένα κεντρικό ρόλο στο DCEU, καθώς πλέον φέρει τον τίτλο Flashpoint, παραπέμποντας σε μία από τις πιο κομβικές ιστορίες στη σύγχρονη ιστορία των κόμικ της DC.

Όπως αναφέρεται, η Gal Gadot θα επιστρέψει για να υποδυθεί την Αμαζόνα της DC όχι μόνο στο φετινό Justice League και στο Wonder Woman 2, αλλά και στο Flashpoint, το οποίο προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει εντός 2020.

Υποθέτουμε ότι το Flashpoint, αν το δημοσίευμα του Forbes επιβεβαιωθεί, προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2020.

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.