Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Και το ίδιο ισχύει και για το ‘Edge of Tomorrow 2’. Τουλάχιστον κατά τα λεγόμενα του σκηνοθέτη Doug Lima.

Σύμφωνα με το Collider, ο σκηνοθέτης του ‘Edge of Tomorrow’ μίλησε στη συνέντευξη τύπου TCA στην οποία είχε πάει για να προωθήσει την σειρά του στο YouTube, ‘Impulse’, και είπε τα εξής όσων αφορά το sequel:

‘Δουλεύουμε πάνω στο σενάριο… [Δεν μας απασχολούν πλέον τα θέματα προγραμματισμού], τώρα πρέπει να βρούμε ένα παράθυρο όπου θα μπορέσουμε να πάμε και να την κάνουμε, και δουλεύουμε πυρετωδώς πάνω στο σενάριο. Είναι μία από αυτές τις ταινίες που θα κάνουμε μόνο αν αγαπήσουμε το σενάριο. Δεν είναι μία από αυτές που το στούντιο μας πιέζει να κάνουμε και δεν τους νοιάζει αν είναι καλή ή όχι. Αν η ταινία συμβεί, θα είναι επειδή η Emily Blunt, ο Tom Cruise και εγώ είμαστε παθιασμένοι για να την κάνουμε, και είναι ωραίο συναίσθημα. Δεν χρειαζόμαστε την ταινία. Θα την κάνουμε μόνο αν πιστεύουμε πραγματικά σε αυτήν. Έχουμε μια ιστορία που αγαπάμε και οι τρεις μας, οπότε δουλεύουμε σκληρά πάνω στο σενάριο.’

Να πούμε ότι οι πρωταγωνιστές Tom Cruise και Emily Blunt, καθώς και ο σεναριογράφος, Christopher McQuarrie έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για να κάνουν το sequel. Ο McQuarrie ήταν αυτός που είχε την ιδέα του sequel, ενώ οι Joe Shrapnel και Anna Waterhouse έγραψαν τελικά το σενάριο.

Ο Lima δήλωσε ότι το ‘Edge of Tomorrow 2’ θα μπορούσε να είναι η επόμενή του ταινία. Τώρα, συνεργάζεται με τους Tom Holland και Daisy Ridley στην κινηματογραφική μεταφορά του ‘Chaos Walking’, για την οποία είπε τα εξής:

‘Με τους Tom Holland και Daisy Ridley, δεν έχω αισθανθεί έτσι, από όταν έκανα casting στους Brad [Pitt] και Angie(Angelina Jolie) για τοMr. & Mrs. Smith’. Είχα καταπληκτικούς ηθοποιούς στις ταινίες μου, αλλά το να έχεις καταπληκτικούς ηθοποιούς τη σωστή στιγμή της καριέρας τους, όπως είχα στοMr. & Mrs. Smith’, αισθάνομαι ότι είμαι τυχερός που συμβαίνει και με το ‘Chaos Walking’. Είναι καταπληκτικοί μαζί. Υπάρχει μια τρελά μεγάλη ιδέα στοChaos Walking’, αλλά ενδιαφέρομαι περισσότερο στο πώς επηρεάζει τη σχέση της Daisy και του Tom.’

Το ‘Chaos Walking’ θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1 Μαρτίου 2019.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.