Ο δημιουργός του Legion, Noah Hawley, ολοκλήρωσε το σενάριο για την ταινία ‘Doctor Doom’ αλλά μην περιμένετε να δείτε έναν από τους μεγαλύτερους κακούς της Marvel, στον πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο σύντομα.

Μιλώντας στο Vulture, ο Hawley αναφέρθηκε στο σενάριο για το ‘Doctor Doom’. ‘Έγραψα ένα σενάριο που αρέσει πολύ και σε μένα και στο studio’, είπε, ενώ παραδέχθηκε ότι χρειάζεται λίγη παραπάνω δουλειά.

Υπάρχουν μερικά εμπόδια στο φτιάξιμο της εμπνευσμένης από το βιβλίο κόμικ ταινίας. Το πρώτο είναι ότι ο Hawley ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα του ‘Pale Blue Dot’, ένα δράμα αστροναυτών με πρωταγωνιστές τους Natalie Portman και Jon Hamm.

Σχολιάζοντας τις αναθεωρήσεις του σεναρίου του ‘Doctor Doom’, ο Hawley παραδέχθηκε πως: ‘Είναι δύσκολο για μένα, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, γιατί ξεκινάω τα γυρίσματα για μια άλλη ταινία σε πέντε εβδομάδες, να κάνω αυτήν την δουλειά. Οπότε, πιστεύω, θα επιστρέψω στην ταινία Dr. Doom μετά από το ‘Pale Blue Dot’.’

Το άλλο εμπόδιο, που στέκεται στην μέση, είναι το γεγονός ότι η Disney που της ανήκει η Marvel Studios μπορεί να αγοράσει την 21st Century Fox. Όπως γνωρίζουμε, η Fox έχει τα δικαιώματα των χαρακτήρων των Fantastic Four, όπου περιέχουν επίσης και τον χαρακτήρα του Victor von Doom.

‘Γνωρίζω ότι υπάρχει λίγη αβεβαιότητα, δεδομένης της δυνατότητας για μια συγχώνευση της Disney, και το γεγονός ότι η Marvel μπορεί να επανακτήσει τον έλεγχο των X-Men και των Fantastic Four’, είπε ο Hawley. ‘Μπορεί να έχουν έναν άσο στο μανίκι τους. Απλά δεν γνωρίζω τίποτα. Οπότε, γνωρίζω ότι υπάρχει μια δόση αβεβαιότητας’.

Παρά τα εμπόδια που βρίσκονται στην μέση και αποτρέπουν την ταινία με τον Dr. Doom από το να φτιαχτεί, ο δημιουργός του Fargo είναι ακόμα αισιόδοξος ότι θα δει… το φως της ημέρας. ‘Νομίζω ότι το studio θα ήθελε να την φτιάξει’, πρόσθεσε ο Hawley. ‘Νομίζω, απλά, πως όλοι ψάχνουμε τον τρόπο για να τα καταφέρουμε’.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.