Το ξέραμε ήδη, και τώρα μας το λέει και ένα από τα κύρια μέλη της ομάδας. Το ‘The Defenders’ δεν θα επιστρέψει για 2η σεζόν, σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια του ‘Jessica Jones’, Krysten Ritter.

Σε συνέντευξή της στο Vulture, η Ritter συζήτησε το πως ήταν τα γυρίσματα του ‘The Defenders’ και τα σύγκρινε με αυτά του ‘Jessica Jones’. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι πέρασε καλά κάνοντας την ομαδική σουπερηρωική σειρά, η Ritter αποκάλυψε ότι δεν υπάρχουν σχέδια για την επιστροφή των ‘The Defenders’.

‘Δεν νομίζω ότι θα το ξανακάνουμε’, είπε η Ritter. ‘Δεν είχαν την πρόθεση να το ξανακάνουν, αλλά αν μου δινόταν και άλλη ευκαιρία, θα το έκανα. Η καρδιά μου είναι με τη δική μου σειρά λόγω του θέματος και του δράματος που κάνουμε και τα προσωπικά ζητήματα που εξερευνούμε’.

Η Ritter συνέχισε λέγοντας ότι το ‘Jessica Jones’ περιέχει καταστάσεις που της αρέσει να εκτελεί και να βλέπει. ‘Η καρδιά μου είναι στο ‘Jessica Jones’, αλλά πέρασα πολύ καλά γυρίζοντας το ‘The Defenders’ με τα αγόρια’, είπε η Ritter. ‘Περάσαμε καλά. Είναι αυτό που είναι’.

Το ‘The Defenders’ δυστυχώς είχε τη μικρότερη απήχηση ανάμεσα στις άλλες σειρές της Marvel και του Netflix, αλλά απέσπασε μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.