Κέρδισε Δωρεάν Εισητήρια για Cinema... Κατέβασε την εφαρμογή από το Google Play Store και ξεκίνα να παίζεις...

ΤΕΡΜΑ Ο DEATHSTROKE ΓΙΑ ΤΟ ‘ARROW’

Το ‘Arrow’ σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί τον Deathstroke. Και όλα αυτά λόγω της επικείμενης ταινίας της DC, με πρωταγωνιστή τον Joe Manganiello στον ρόλο του γνωστού χαρακτήρα.

Σε μια συνέντευξή του με το Discussing Film, ο εκτελεστικός παραγωγός του ‘Arrow’, Marc Guggenheim εξήγησε ότι έχουν τεθεί περιορισμοί για το ποιους χαρακτήρες της DC μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην τηλεοπτική σειρά.

«Υπάρχουν χαρακτήρες της DC που τους ενοικιάζουμε. Οπότε, χρησιμοποιούμε τους χαρακτήρες που μας λένε και πότε μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε, και δουλεύουμε μέσα στα πλαίσια αυτών των περιορισμών», είπε ο Guggenheim.

Ο Manu Bennett έχει παίξει τον ρόλο του Slade Wilson στην σειρά του The CW. Τώρα, δυστυχώς για τους fan του ‘Arrow’, η Warner Bros. και η DC περιόρισαν τον Deathstroke ξανά.

«Κάποια στιγμή λέγανε ‘δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Deathstroke’, και αυτό άλλαξε και είχαμε και πάλι τον Slade Wilson στην σειρά, και τώρα πάλι μας λένε ‘δεν μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε'», είπε ο Guggenheim.

Ο Guggenheim σημείωσε ότι ο Deathstroke έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο DC cinematic universe στο τέλος του ‘Justice League’, και θα αποκτήσει δικιά του ταινία σύντομα.

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές,ο δημιουργός του ‘The Raid’, Gareth Evans, ίσως σκηνοθετήσει την επερχόμενη ταινία ‘Deathstroke’. Ωστόσο, μυστήριο παραμένει η ανάμιξη του Joe Manganiello στο ‘The Batman’ καθώς ο ηθοποιός κρατάει χείλη ερμητικά κλειστά σχετικά με τον χαρακτήρα στην επερχόμενη ταινία της DC.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

 

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.