Η παραγωγή του ‘Creed 2’ ξεκίνησε και επίσημα, και οι Warner Bros. και MGM το ανακοίνωσαν σήμερα.

Το sequel θα γυριστεί στην Φιλαδέλφεια, με τους Michael B. Jordan και Sylvester Stallone να επιστρέφουν για τους ρόλους των Adonis Creed και Rocky Balboa, αντιστοίχως. Ο Steven Caple Jr. θα είναι ο σκηνοθέτης από το σενάριο του ίδιου του Stallone. Ο Stallone ήταν να σκηνοθετήσει το sequel αρχικά. Ο Ryan Coogler, ο σκηνοθέτης του ‘Creed’ και του ‘Black Panther’, θα είναι εκτελεστικό παραγωγός.

Αυτήν τη φορά θα δούμε τον Adonis να προσπαθεί να ισορροπήσει τις προσωπικές του υποχρεώσεις με την εκπαίδευσή του για τον επόμενο μεγάλο αγώνα. Ο Adonis, με τον Rocky δίπλα του, θα έρθει αντιμέτωπος με κάποιον από το οικογενειακό του παρελθόν. Οι δύο αντίπαλοι θα αντιμετωπίσουν την κληρονομιά τους και θα μάθουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια.

‘Όταν έγραψα και σκηνοθέτησα το ‘Creed’, ήθελα να πω μια ανθρώπινη ιστορία για την οικογένεια από μια νέα οπτική γωνία, ενώ παράλληλα τιμούσα τους χαρακτήρες του ‘Rocky’ που όλοι αγαπήσαμε’, είπε ο Coogler. ‘Ξέρω ότι ο Steven ήταν καταπληκτικός σκηνοθέτης από τις μέρες μας στην σχολή κινηματογράφου USC, οπότε ανυπομονώ να δω τι έχει ετοιμάσει αυτός, ο Sly, ο Mike και η Tessa για το επόμενο κεφάλαιο’.

Εκτός των Jordan και Stallone, το υπόλοιπο cast θα είναι οι Tessa Thompson ως Bianca, Phylicia Rashad ως Mary Anne, Wood Harris ως Tony ‘Little Duke’ Burton και Andre Ward ως Danny ‘Stuntman’ Wheeler. Ο Florian ‘The Big Nasty’ Munteanu είναι ο νέος Viktor Drago, με τον Dolph Lundgren να επιστρέφει στο franchise ως Ivan Drago. Ο Russell Hornsby θα ενσωματωθεί στο cast ως Buddy Marcelle.

Το Creed 2 θα βγει στους κινηματογράφους στις 21 Νοεμβρίου

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.