Μετά τον νέο σκηνοθέτη και με την παραγωγή να ξεκινά την άνοιξη, ήταν καιρός να μάθουμε περισσότερα νέα για το ‘Creed 2’.

Σύμφωνα με το SlashFilm, η νέα προσθήκη στο cast της ταινίας που έχει σαν κύριο θέμα το πολυαγαπημένο άθλημα του box, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από έναν επαγγελματία του είδους. Ο λόγος για τον Ρουμάνο, Florian ‘Big Nasty’ Munteanu, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του γιου του Ivan Drago.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ivan Drago ήταν ο boxer υπεύθυνος για τον θάνατο του Apollo Creed μέσα στο ρινγκ στην αρχή του ‘Rocky IV’ (1985). Άρα μπορούμε μόνο να υποθέσουμε πόσο πολυπόθητη θα είναι η εκδίκηση του Adonis Johnson (Michael B. Jordan).

Το έθιμο κρατήθηκε και ακόμα μια φορά, και ο παραγωγός Sylvester Stallone και σκηνοθέτης Steven Caple Jr. (The Land) πρόσθεσαν στο cast έναν επαγγελματία παλαιστή, κάτι που φέρνει την αυθεντικότητα στις ταινίες. Οι Sylvester Stallone και Dolph Lundgren θα επιστρέψουν για το ‘Creed 2’. Το σενάριο είναι του Cheo Hodari Coker, γνωστός και ως showrunner της σειράς του Netflix, ‘Luke Cage’.

Το ‘Creed 2’ είναι προγραμματισμένο να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου 2018.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.