Ο πράκτορας Coulson αποτέλεσε τον χαρακτήρα που αφενός άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τις ισορροπίες στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, αφετέρου αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο στο ‘Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D’ μια από τις πλέον δημοφιλείς σειρές στο σύμπαν της Marvel.

Όπως μαθαίνουμε από το EW, αν και ο πράκτορας Coulson έχει περάσει από την κινηματογραφική οθόνη στο τηλεοπτικό τοπίο υπάρχει η πιθανότητα να συναντήσει την ομάδα των Avengers για άλλη μια φορά. Κατά την διάρκεια της ανάπτυξης της υπόθεσης ένα ερώτημα παρέμενε σταθερό και αυτό είναι το πότε ο πράκτορας Coulson θα ξανασυναντήσει τους Avengers.

Mε τον χαρακτήρα να έχει βρει φαινομενικά τραγικό τέλος στα χέρια του Loki κατά την διάρκεια του ‘The Avengers’, ο Clark Gregg δεν έχει ξανασυναντηθεί με τους Avengers έκτοτε. Ο ίδιος ο Clark Gregg έχει δηλώσει στο παρελθόν ‘ Όταν πιστεύουν ότι έχει έρθει η ώρα να ενώσουν αυτούς τους κόσμους θα το κάνουν. Νιώθω ότι θα ακούσω νέα από αυτούς αλλά στο ενδιάμεσο είμαι επικεντρωμένος στο να προσπαθήσω να κάνω μια καλή δουλειά στο ‘Agents of SHIELD’.

Με το πλούσιο καστ του ‘Avengers: Infinity War’ να επεκτείνεται διαρκώς υπάρχει ελπίδα ότι ο πράκτορας Coulson θα έχει την ελπίδα να ξανασυναντήσει τους παλιούς του γνώριμους. Όπως δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός και επικεφαλής της Marvel Television, Jeph Loeb ‘ Αυτό είναι ένα θέμα που σίγουρα θα διευθετηθεί και μπορεί αυτό να γίνει με έναν εξαιρετικά αναπάντεχο τρόπο.’

H μοίρα του ‘Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D’ βρίσκεται ακόμη στον αέρα και με την σειρά σύντομα να γιορτάζει το εκατοστό της επεισόδιο, ο χρόνος φαίνεται να τελειώνει για τον δημοφιλή χαρακτήρα. Ο Coulson φαίνεται να πεθαίνει από μιας μέχρι στιγμής άγνωστη αιτία ενώ κρυφή προς το παρόν παραμένει και η συμφωνία που έκανε με τον Ghost Rider στο τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Οι εκτελεστικοί παραγωγοί δομούν το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν ως και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς γενικότερα, δίνοντας ένα ικανοποιητικό κλείσιμο αλλά αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το παράθυρο για μελλοντικές εξελίξεις και αφηγήσεις.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.